4°C

Chrissy Teigen po presaditvi obrvi tarča kritik

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
15
Chrissy Teigen, ki je bila v preteklosti že večkrat tarča kritik, se je znova znašla v središču pozornosti. Zvezdnica in žena glasbenika Johna Legenda je z navdušenjem sporočila, da je šla na presaditev obrvi, nanjo pa se je zaradi te poteze vsul plaz kritik. Med drugim ji očitajo, da je "brez stika z realnostjo'' in da so to "težave bogatašev''.

Chrissy Teigen je s svojimi sledilci vedno zelo iskrena, kar jo včasih tudi tepe. Te dni je v Instagramovi zgodbi spregovorila, da je šla na kirurški poseg, pri katerem so ji presadili obrvi.

35-letna manekenka, ki je konec tedna predstavila preobrazbo svojih obrvi, se je v ponedeljek znova oglasila na Instagramu, da bi nagovorila tiste, ki kritizirajo njeno potezo in ji očitajo, da je "brez stika z realnostjo".

Chrissy Teigen se je odločila za presaditev obrvi.
Chrissy Teigen se je odločila za presaditev obrvi.FOTO: Profimedia

"Zakaj so ljudje tako prekleto jezni zaradi vsake malenkosti, ki jo naredim? Dobili boste srčni infarkt," je zapisala ob posnetku članka v Daily Mailu, ki se nanaša na odzive na njeno presaditev.

Teigenova je pred tem objavila serijo selfijev, na katerih je pokazala svoje nove, polnejše obrvi, za katere je dejala, da so bile ustvarjene s presajanjem las z zadnjega dela njene glave.

Zvezdnica je bila po posegu na spletu tarča kritik.
Zvezdnica je bila po posegu na spletu tarča kritik.FOTO: Instagram story

"Nikoli se ne ličim, če se temu lahko izognem, zato sem bila tako navdušena nad to operacijo presaditve obrvi," je zapisala ter v objavi označila dr. Jasona Diamonda in dr. Jasona Champagneja, preden je delila fotografije "norih" rezultatov in opozorila najstnike, naj ne "si ne izpulijo vseh (obrvi), kot sem jih jaz".

Zaradi njene objave se je kmalu razvnela burna debata na Twitterju. Eden od uporabnikov družbenih omrežij je zapisal: "Hvala bogu, da si je lahko v tako težkem obdobju, v kakršnem živimo, Chrissy Teigen presadila obrvi!"

Nekdo je zapisal: "Videl sem naslov včerajšnjega članka, da je imela Chrissy Teigen presaditev obrvi." Kot ključnike oziroma hashtage je dodal besede "težave bogatih ljudi" in "poskušam ne obsojati" ter nato še pristavil: "Jaz? Poskušam še naprej plačevati račune in živeti svoje življenje."

PREBERI ŠE
Chrissy Teigen o škandalu spletnega nadlegovanja: Vesela sem, da se je zgodil

35-letna vplivnica Chrissy Teigen je bila letos že večkrat tarča kritik, saj so po spletu zakrožili njeni nesramni komentarji na Twitterju, v katerih je žalila manekenko Courtney Stodden. Zaradi spletnega ustrahovanja je najprej izgubila pogodbo s priznano modno znamko, nato pa še vlogo v priljubljeni komični seriji. Vse skupaj je šlo celo tako daleč, da se je zvezdnica za nekaj tednov umaknila z družbenih omrežij in poniknila, kasneje pa se je v dolgem in iskrenem zapisu, objavljenem na svoji spletni strani, opravičila za svoja dejanja in obljubila, da se bo poboljšala.