6°C

Chrissy Teigen se je prvič po splavu oglasila na družbenem omrežju

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
T.A. /
KOMENTARJI
10
Manekenka Chrissy Teigen, ki je pred kratkim sporočila žalostno novico, da je splavila, je zdaj prvič po prihodu iz porodnišnice nekaj besed namenila tragični izgubi.

PREBERI ŠE
Chrissy Teigen po hudem krvavenju splavila

"Smo v tišini, ampak smo v redu," je zapisala na Instagramu34-letna Chrissy Teigen, kjer je delila tudi posnetek zaslona, na katerem je zapis, ki ga je na Twitterju delil 41-letni John Legend. Svoj nastop na podelitvi glasbenih nagrad Billboard je namreč posvetil soprogi. "Vse vas imam rada," je še zapisala Chrissy na družbenem omrežju.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"To je za Chrissy," je zapisal kantavtor in nadaljeval: "Rad te imam in zelo cenim tebe in najino družino. Skupaj sva se soočila z vsemi najboljšimi in najslabšimi stvarmi. Opazovanje vseh nosečnosti je bilo zelo ganljivo in vdano." 

Chrissy Teigen po tragični izgubi otroka.
Chrissy Teigen po tragični izgubi otroka.FOTO: Profimedia

Glasbenik je na podelitvi izvajal pesem Never Break, o skladbi pa je povedal, da jo je napisal, ker verjame, da "dokler bosta hodila po tej zemlji, bosta drug drugemu podpora ob vsaki solzi, ob vsakem vzponu in padcu, ob vsaki preizkušnji".

PREBERI ŠE
John Legend med nastopom v živo zadrževal solze: To je za Chrissy

"To sva si zaobljubila na najin poročni dan pred sedmimi leti," je še dodal John, "in vsak izziv, s katerim sva se soočila, je to obljubo naredil še močnejšo. Najina ljubezen ostaja. Nikoli se ne bova zlomila."

Zakonca so sicer prvič pred kratkim ujeli v objektiv paparaci, medtem ko sta se odpravila po nakupih. Močno si prizadevata, da bi čim lažje živela s to izgubo. Skupaj imata že dveletnega sina Milesa in štiriletno hčerkoLuno. Ob izgubi tretjega otroka so se oglasile tudi druge znane zvezdnice, ki so spregovorile o svoji izkušnji s splavom, med njimi tudi Kate Beckinsale.

Pasica koronavirus oktober