13°C

Chrissy Teigen se je poslovila od sledilcev na Twitterju

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
12
Manekenka Chrissy Teigen se je odločila, da bo izbrisala svoj profil na družbenem omrežju Twitter, kjer je imela 14 milijonov sledilcev. Ob tem je zapisala, da se ji zdi, da ji je objavljanje na tem družbenem omrežju včasih služilo v pozitivnem smislu, sedaj pa nima več tega občutka.

Chrissy Teigen, žena priljubljenega ameriškega pevca Johna Legenda, se je od svojih sledilcev poslovila z zahvalo, da so jo spremljali in soustvarjali vsebine. Ob slovesu je zapisala: "Hej. Več kot deset let ste bili ves moj svet. Temu svetu, ki smo si ga delili, dolgujem zelo veliko. Mnoge izmed vas imam za svoje prave prijatelje. Vendar je prišel čas, ko se moram od vas posloviti."

Chrissy Teigen
Chrissy TeigenFOTO: Profimedia

 Za izbris profila se je odločila, ker so ji začeli groziti in jo zmerjati. Ker so se grožnje stopnjevale, je manekenka zapisala, da ji je čas na družbenih omrežjih zadal veliko udarcev in modric, v vsem tem času pa se ni naučila, kako naj iz svojega življenja izloči negativnost.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Moja želja po tem, da bi bila všečna, in strah pred tem, da bi ljudi razjezila, sta me preoblikovala v drugo osebo. Postala sem drug človek," je še dejala. Kljub temu da se je odločila izbrisati svoj profil na Twitterju, pa ni izrazila nobene namere, da bi zapustila Instagram, kjer njenim objavam sledi 34 milijonov sledilcev.  

Koronavirus pasica nova