13°C

Član Pink Floydov pri 78 letih petič v zakon

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
20
Roger Waters je ob veselem dogodku dejal, da je končno našel pravo. 78-letni član zasedbe Pink Floyd je bil pred tem poročen kar štirikrat, s Kamilah Chavis pa se je poročil po avgustovski zaroki in fotografije veselega dogodka javno delil na družbenih omrežjih.

Roker Roger Waters je naznanil, da se je pred dnevi poročil z Kamilah Chavis, ki je že njegova peta soproga. Srečen par je v zakon skočil na njegovem posestvu Bridgerhampton v New Yorku, za katero je leta 2010 odštel 13,9 milijona evrov.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

O izbranki ni dosti znanega, skupaj sta že nekaj let, fotografi pa so ju skupaj prvič ujeli leta 2019 na rdeči preprogi beneškega filmskega festivala. Ob poroki je Waters dejal: ''Tako zelo sem srečen. Končno ženska, ki jo je vredno obdržati!''

PREBERI ŠE
Član Pink Floydov pri 77 letih petič zaročen

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Rogerjeva četra žena je bila Laurie Durning, s katero se je zaročil leta 2004 in poročil osem let kasneje. Septembra 2015 sta se odločila, da odideta vsak svojo pot. Po poroki z Durningovo je medijem povedal, da ni bil še nikoli srečnejši – z izbranko je pred poroko preživel kar desetletje, zato je bil prepričan, da se bo zakon obnesel. Zgodba se je odvila drugače, ko je žena ob ločitvi od njega zahtevala velik del njegovega premoženja, vključno z drago uro, ki jo je dobila v dar – šlo naj bi za zlato uro znamke Rolex v vrednosti 30 tisoč evrov.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Roker se je pred tem leta 1969 poročil z ljubeznijo iz otroštva, Judy Trim. Ločila sta se leta 1975. Naslednja žena je bila Lady Carolyne Christie, s katero je stopil pred oltar samo leto po ločitvi od prve soproge. Z njo ima dva otroka, sedaj 44-letnega Harryja in 43-letno Indio, z izbranko pa se je razšel leta 1992. Leta 1993 se je poročil s Priscillo Phillips. V zakonu se jima je rodil sin Jack, ki jih zdaj šteje 24, zakona s Phillipsovo pa je bilo konec leta 2001.

Z izbranko na rdeči preprogi v Benetkah.
Z izbranko na rdeči preprogi v Benetkah.FOTO: Profimedia