Tuja scena

Clint Eastwood bo znova dobil vnuka, najmlajša hči Morgan je noseča

Los Angeles, 30. 05. 2024 07.57 | Posodobljeno pred 15 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Clint Eastwood bo ponovno dobil vnuka ali vnukinjo. Družino je z novico, da pričakuje svojega prvega otroka, razveselila njegova najmlajša hči Morgan. 27-letnica je fotografijo, na kateri se vidi nosečniški trebušček, objavila na družbenih omrežjih, kjer so ji v komentarjih čestitali tudi brat Scott, sestra Alison in mama Dina. Zadnji vnuk se je družini pridružil leta 2018, tako da se novega družinskega člana več kot očitno vsi zelo veselijo.

Clint Eastwood bo kmalu ponovno postal dedek. Noseča je namreč njegova najmlajša hči Morgan. Da z zaročencem Tannerjem Koopmansom pričakujeta svojega prvega otroka, je 27-letnica razkrila z objavo na družbenih omrežjih. "Naš dojenček," je zapisala ob dve fotografiji, na katerih pozira s svojim zaročencem.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V komentarjih sta ji čestitke izrekla tudi njena sestra in brat. Scott Eastwood je delil zgolj emoji eksplozije, Alison Eastwood pa je zapisala, da že komaj čaka, da spozna novega družinskega člana. Številnim drugim čestitkam se je pridružila tudi Morganina mati Dina Fisher. "Moj otrok ima otroka," je navdušeno zapisala zvezdnica, ki je bila s Clintom poročena med leti 1996 in 2014, nato pa se je poročila s košarkarskim trenerjem Scottom Fisherjem.

93-letnik se je zadnjega vnuka razveselil leta 2018, ko je Francesce rodila sina Titana. Legendarni režiser ima poleg Morgan, Scotta, Alison in Francesce še štiri otroke, in sicer Laurie Murray, Kimber Lynn Eastwood, Kyla Eastwooda in Kathryn Eastwood. Poleg Titana in prihajajočega vnuka, katerega spol in datum rojstva še nista znana, ima še vnuke Clintona in Lowella ter vnukinji Graylen in Kelsey.  

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

osservatore
30. 05. 2024 11.41
+1
Tudi moj sosed bo dobil še eno vnukinjo.
anabanana
30. 05. 2024 10.27
+1
Innnnnnnnnn, kej zdej🤐
oježeš
30. 05. 2024 10.01
+1
Kako je pa z vnukinjo Merklove?
Kager888
30. 05. 2024 09.47
+2
Dirty Harry in špageti westerni so bli top.