Tuja scena

Cody Simpson zanikal govorice o nosečnosti Miley Cyrus

Los Angeles, 03. 03. 2020 15.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

23-letni Cody je obiskal oddajo v sklopu avstralskega jutranjega programa, kjer je spregovoril o govoricah, da z Miley Cyrus pričakujeta prvega otroka. Razložil pa je tudi, kako se spopada s pritiskom javnosti.

Miley Cyrus je pod drobnogledom, odkar je javnost izvedela za njeno zvezo z avstralskim glasbenikom Codyjem Simpsonom. V intervjuju na avstralski televiziji je bil gost prav njen partner, sicer po rodu Avstralec, ki je bil primoran odgovoriti na vprašanja o njuni zvezi ter o načrtih za prihodnost.

Par je lani zanetil govorile o razhodu, njuna zveza naj bi bila zdaj še močnejša.
Par je lani zanetil govorile o razhodu, njuna zveza naj bi bila zdaj še močnejša. FOTO: Profimedia

Cody je povedal, kako se sooča s stalnimi govoricami: "To so pač stvari, ki jih moraš sprejeti. Poskušam se osredotočiti na delo in zadeve, ki so zame pomembne. V mojem primeru so to moje delo in moja glasba. Ostalo pač pride zraven. Vse to je del tega in včasih moraš to enostavno vzeti v zakup ter se sprijazniti.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na vprašanje, če pričakujeta otroka, je Cody na šaljiv način odvrnil: ''Ja, seveda! Očitno sem noseč že več let.'' Na ta način je izpostavil, da so govorice o nosečnosti res vztrajne. Par, ki je skupaj od lanskega oktobra, je izpostavljen tudi tračem o potencialnem razhodu. Oboževalci so namreč že decembra sklepali o njunem razhodu, saj so Codyja opazili v družbi Playboyeve zajčice Jordy Murray. Pevec pa je zanikal tudi natolcevanja glede njegovih nočnih obiskov lokalnih barov, kjer naj bi poljubil neznano žensko.

Cody je zanikal govorice o nosečnosti Miley Cyrus.
Cody je zanikal govorice o nosečnosti Miley Cyrus. FOTO: Profimedia

Odzive oboževalcev sta poskušala zajeziti z objavo vročih fotografij na družabnih omrežjih. Miley je ob njunih fotografijah napisala, da vsem priporoča, naj čimprej pričnejo zvezo s svojim najboljšim prijateljem. Očitno se jima je predhodno poznanstvo obrestovalo, saj ima par kar nekaj načrtov za prihodnost. Zaenkrat pa noben od teh ni otrok, je med drugim v intervjuju omenil Cody.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Basti0604
03. 03. 2020 17.27
-5
Zenska nima cicik:)