Tuja scena

Cody Walker sina Paula poimenoval po pokojnem bratu: To je zame pomembno

Los Angles, 29. 05. 2023 09.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Novembra bo minilo desetletje, odkar se je za vedno poslovil igralec Paul Walker. Njegovo ime v filmskem svetu še danes odmeva, pred kratkim pa je dobil celo 'naslednika'. Bratu v spomin je svojega tretjega otroka Paul poimenoval njegov brat Cody, ki je ob rojstvu sina priznal, da je to ime zanj zelo pomembno. Ne le, da se z njim poklanja svojemu pokojnemu bratu, ime je v družini že več generacij in zato je odločen, da ga mora on prenesti naprej.

Paul Walker je dobil svojega 'naslednika'. Pokojnemu igralcu se je z izbiro imena poklonil njegov mlajši brat Cody Walker, ki je svojega tretjega otroka poimenoval Paul Barrett 'Bear' Walker.  

Franšizo Hitri in drzni si lahko ogledate na POPTV ob sobotah ob 20.00.   

Deček se je rodil 30. aprila, a je igralec šele sedaj razkril, da sta s partnerico sina poimenovala Paul, saj je njegova žena ob novici na Instagramu delila le srednje ime novorojenčka. "Letos novembra bo minilo 10 let, odkar smo izgubili mojega brata Paula, in čutil sem, da je zdaj pravi čas," je za revijo People povedal 34-letnik in dodal, da je to ime zanj pomembno še zaradi enega prav posebnega razloga. "Oba z bratom Calebom sva končala z otroki, to ime pa je v naši družini že štiri generacije in zdelo se mi je prav, da ga prenesem naprej."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 "Moj brat Paul je bil Paul William Walker IV in v družini se je imenoval mali Paul ali Paul 4, čeprav je po višini hitro prerasel našega očeta," je o imenu še razkril igralec, ki je svojega brata po smrti nadomestil v filmu Hitri in drzni 7.  Cody in njegova žena Felicia Knox imata poleg dojenčka tudi petletno hčerko in dveletnega sina. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnik, najbolj znan po vlogi Briana O'Connerja, je umrl leta 2013,  star 40 let, med snemanjem sedmega dela franšize Hitri in drzni. Umrl je v prometni nesreči, ko sta s finančnim svetovalcem Rogerjem Rodasom zapuščala dobrodelni dogodek za igralce. Zaradi prehitre vožnje je Rodas izgubil nadzor nad svojim rdečim porschejem, trčil v betonski steber in drevo, avtomobil je zagorel, oba pa sta na kraju nesreče umrla zaradi opeklin. Obdukcija je pokazala, da ne voznik ne sopotnik nista bila pod vplivom kakršnih koli substanc.  

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

shadow_777
29. 05. 2023 11.37
+1
Tudi igralski opus ni ravno omembe vreden...
MojsterSplinter
29. 05. 2023 10.13
-2
Mati pri izbiri imena ni imela besede? No, vsaj pri izbiri očeta jo je imela.
LopovGolob
29. 05. 2023 10.11
+3
10 let je ze?!?!?! Vau kam cas bezi nemorem verjet!
brusilec
29. 05. 2023 09.48
-8
roko na srce .. imel je samo modre Učke.. nic drugega ..