Tuja scena

Courteney Cox o pokojnem Matthewu Perryju: Še vedno ga čutim

Los Angeles, 21. 05. 2024 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Courteney Cox, ki je v seriji Prijatelji zaigrala dekle pokojnega Matthewa Perryja, je ob 20. obletnici zaključka serije ponovno spregovorila o zvezdniku, s katerim si je bila tudi v resničnem življenju zelo blizu. 59-letnica je v oddaji CBS Sunday Morning dejala, da igralca, ki je umrl oktobra 2023, še vedno čuti ob sebi.

Courteney Cox se je s sentimentalnostjo spomnila pokojnega igralca Matthewa Perryja. Zvezdnika sta bila kar 10 sezon soigralca v seriji Prijatelji, kjer sta upodobila par Monico in Chandlerja, letos pa so obeležili 20. obletnico od predvajanja zadnje sezone. 59-letna igralka je dejala, da pokojnega prijatelja ob sebi še vedno čuti, čeprav je od njegove smrti minilo že več kot pol leta.

Courteney Cox pravi, da še vedno čuti prisotnost pokojnega igralca Matthewa Perryja.
Courteney Cox pravi, da še vedno čuti prisotnost pokojnega igralca Matthewa Perryja. FOTO: AP

"Hvaležna sem, da sem lahko toliko let delala tako blizu z njim. Pogosto me obišče, če verjamemo v to," je dejala in nadaljevala: "Govorim s svojo mamo, očetom, Matthewom. Menim, da obstaja več ljudi, ki nas vodijo. Matthewa še vedno čutim ob sebi."

Perry je umrl 28. oktobra 2023, star 54 let, neodzivnega pa so ga v vroči kadi našli na njegovem domu v Kaliforniji. Decembra je mrliški oglednik v poročilu zapisal, da je obdukcija pokazala, da je imel v krvi ketamin, a je določil, da je bila njegova smrt nesreča.

Le nekaj dni po njegovi smrti so njegovi soigralci Courteney Cox, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc in Lisa Kudrow v skupni izjavi dejali, da jih je njegova smrt zelo prizadela: "Smo globoko užaloščeni zaradi izgube Matthewa. Bili smo več kot le soigralci, bili smo družina."

Coxova se mu je novembra poklonila tudi v objavi na Instagramu, kjer je objavila enega od mnogih skupnih prizorov, ki jih je posnela s Perryjem, ob njem pa pripisala: "Hvaležna sem za vsak trenutek s teboj, Matty. Vsak dan znova te pogrešam. Ko delaš tako blizu z nekom, kot sva midva, je prisotnih na tisoče spominov, za katere si želim, da bi jih lahko delila. Bil je zabaven in prijazen."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PegySue
21. 05. 2024 10.08
+1
Malce dvolično iz strani soigralcev. Spremljam njihove instagram strani. Namreč zdaj se ga vsi spominjajo v intervjujih in na svojih spletnih straneh,ter ga omenjajo,kot člana družine. Za časa življenja,se je zdelo,da se ga izogibajo in se namerno distancirajo od njega. Ko je imel rojstni dan,se ga nihče ni spomnil in napisal kako objavo,medtem,ko so si ostali igralci na osebni praznik čestitali,pošiljali ljubeče smeške in srčke in vse kar sodi zraven. Medtem si za Perryja imel občutek,da ni ravno enakovreden član njihove "družine..."