Tuja scena

Courteney Cox se posmehuje svoji prijateljici Jennifer Aniston

Los Angeles, 24. 08. 2020 16.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zvezdnici serije Prijatelji Jennifer Aniston in Courteney Cox sta tudi zasebno zelo dobri prijateljici. A ko gre za tekmovanje obe pokažeta, svojo tekmovalnost. Tokrat je Coxova Anistonovo ’zmlela’ v biljardu. 56-letni igralki je šlo resnično odlično od rok in je med igro briljirala, saj je vsako žogico že s prvo potezo spravila v luknjo. Medtem ko je bila Jen čisto zanič.

Courteney Cox je najprej objavila video, s katerim je dokazala, da resnično obvlada biljard. Pod video je zapisala: "Sobotni večer ..."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nato je objavila še video, kjer je združila svojo igro z igro svoje prijateljice Jennifer Aniston, ki ji resnično ni šlo dobro od rok, ali pa je imela pač samo zelo slab dan. Courteney je Jen za vsako zgrešeno luknjo malo podražila in se norčevala iz njene slabe igre, v posnetku je namreč zadela samo enkrat. Ta posnetek je Coxova pospremila z besedami: "Mogoče sem imela dober večer … ampak, ali bi lahko bila moja prijateljica bolj srčkana?"

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Posnetek je delila tudi Anistonovo, ki jo je bilo, kar malo sram, ker je bila v igri tako zelo slaba. Že med igro je iskala izgovore za svojo slabo igro, češ, da je minilo že dolgo časa, kar je nazadnje igrala. Video je nato pospremila z besedami: "Prijatelji prijateljem ne bi smeli dovoliti biljarda. (Zlasti, če so zanič.)"

Igralski kolegici sta se tudi med karanteno veliko družili, Anistonova pa biljardne palice verjetno še dolgo ne bo vzela v roke, saj bi s takšno nasprotnico kot je Coxova verjetno spet izgubila. 

Igralka Sarah Hyland je njun video komentirala: "(Smeh). Jaz sem Jen." Oglasila se je tudi Michelle Pfeiffer, ki je zapisala: "Obe sta preveč ljubki! (Nasmeh)." Igralec James Marsden pa je pripomnil: "Očitno karantena res predolgo traja."

Courteney Cox in Jennifer Aniston sta se pomerili v biljardu.
Courteney Cox in Jennifer Aniston sta se pomerili v biljardu. FOTO: Profimedia
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Alex Trefalt
24. 08. 2020 17.11
-12
a lohk sploh 56 letnica dvigne svoji gležnički na moja ramenčka...?Težko....