Daniel Craig svojim otrokom ne bo zapustil ničesar: Dediščina je neokusna

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
T.Pi.
KOMENTARJI
77
Zvezdnik Bondovih filmov Daniel Craig je za svoje bogastvo že skoval načrt, ki se bo uresničil po njegovi smrti, a je nekoliko nenavaden. Pravi namreč, da ima glede dediščine drugačno filozofijo.

Njegovi otroci si bodo morali zgraditi svoje bogastvo.
Njegovi otroci si bodo morali zgraditi svoje bogastvo.FOTO: Profimedia

Uspešni igralec Daniel Craig je razkril, da niti centa svojega bogastva, ki se mu skozi uspešno igralsko kariero le veča in kopiči, ne namerava zapustiti svojim otrokom. Zvezdnik namreč ne verjame v koncept, da bi otroci po smrti staršev morali podedovati vse, kar je imel. Za Saga Magazine je dejal, da je njegova filozofija o dedovanju precej drugačna od ustaljene: "Menim, da je dediščina neokusna."

52-letnik pa je nato pojasnil, kaj bo pred smrtjo naredil s svojim imetjem: "Moja filozofija je, da pred smrtjo vso svojo dediščino zapraviš ali pa jo podariš."

Daniel Craig in Rachel Weisz imata skupaj dveletno hčerko.
Daniel Craig in Rachel Weisz imata skupaj dveletno hčerko.FOTO: Profimedia

Craig se je leta 2018 s soprogo, igralko Rachel Weisz, razveselil dojenčka, iz prejšnjega zakona pa ima hčerko Ello Craig, ki je zdaj stara 28 let in je prav tako igralka. Spletna stran Celebrity Net Worth ocenjuje, da je Craig "težak" več kot 120 milijonov evrov, kar pa se z izidom prihajajočega Bondovega filma Ni čas za smrt lahko še krepko poveča. A nič od tega ne bodo dobili njegovi otroci, denar si bodo morali zaslužiti sami.

PREBERI ŠE
Filmske premiere, ki bodo morale še nekaj časa počakati

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke