Tuja scena

Danny DeVito in Rhea Perlman se bosta razveselila drugega vnuka

Los Angeles, 26. 02. 2024 21.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralski par Danny DeVito in Rhea Perlman bosta postala še drugič stara starša. Prvega otroka se bo razveselila njuna hči Lucy, ki se je poleti zaročila. 40-letnica, ki se prav tako ukvarja z igralstvom, se je skupaj s svojo mamo pojavila na rdeči preprogi podelitve nagrad SAG, kjer je pokazala svoj nosečniški trebušček.

Lucy DeVito je noseča. 40-letna hči igralcev Dannyja DeVita in Rhee Perlman se bo z zaročensem, ki jo je za roko zaprosil poleti, razveselila svojega prvega otroka. Lucy, ki se prav tako ukvarja z igralstvom, se je pred dnevi pojavila na rdeči preprogi podelitve nagrad SAG, kjer je pozirala v družbi 75-letne mame in v rdeči obleki pokazala svoj nosečniški trebušček.

Rhea Perlman z nosečo hčerko Lucy DeVito.
Rhea Perlman z nosečo hčerko Lucy DeVito. FOTO: Profimedia

Junija 2023 je Perlmanova razkrila, da je ena od njenih hčera postala mati, razveselila pa se je deklice, a ni povedala ali je to bila starejša Lucy ali 38-letna Grace. Igralka, ki je nazadnje nastopila v filmu Barbie, je povedala, da je vnukinji ime Sinclair Lucille DeVito. "Obdržala sta ime DeVito, kljub temu, da je poročena in njen mož ni DeVito, a tako sta izbrala," je povedala v podkastu Wiser Than Me with Julia Louis-Dreyfus.

Danny DeVito, hči Lucy in njena mama Rhea Perlman so se skupaj udeležili podelitve nagrad emmy.
Danny DeVito, hči Lucy in njena mama Rhea Perlman so se skupaj udeležili podelitve nagrad emmy. FOTO: AP

"Vsi so govorili, da se ti življenje spremeni, ko dobiš vnuka in res je. To je posebna ljubezen. Čutila sem jo, ko sem sama dobila otroke in kaj takšnega nisem občutila še nikoli prej in ponovno je tukaj. Opazovati novorojenčka je tako čudovito. Ljudje ustvarjajo nove ljudi, kar je noro," je takrat dejala.

Zvezdniški par ima poleg hčera še 36-letnega sina Jacoba. Sestajati sta se začela leta 1971 in se poročila leta 1982. Oktobra 2012 sta se razšla, a sta leto pozneje obnovila razmerje. Marca 2017 sta se znova razšla, a ostala v dobrih odnosih. "Razšla sva se, a se pogosto videvava in sva še vedno družina," je leta 2022 za People povedala štirikartana dobitnica emmyja in dodala: "Počneva stvari skupaj in ločeno. Zelo sem srečna, da sva z Dannyjem uspela premagati slabe dni in imava sedaj takšno razmerje. Menim, da je to redkost, a se strinjava v mnogih pogledih, tako da ima to smisel."

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MetkinPorivačFantOdFare
26. 02. 2024 21.50
Danny the Ptar