TUJA SCENA

David Beckham pospremil hčerko na poti v šolo

Los Angeles, 13.05.2022, 15:04 | Posodobljeno pred enim dnem

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Čeprav je David Beckham pravi zvezdnik, je za hčerkico Harper samo oče, ki opravlja običajne očetovske dolžnosti. Pred kratkim je tako oboževalce presenetil, ko je na družbenem omrežju Instagram delil videoposnetek, na katerem se z 10-letnico sprehaja na poti v šolo skozi gozd, pogovarjata pa se o njenem dnevu.

David Beckham ni samo zvezdnik, je tudi dober oče svojih štirih otrok in tako kot vsak oče, se z njimi z veseljem tudi pošali. Nekdanji nogometaš je na družbenem omrežju objavil prisrčen videoposnetek, na katerem se je na poti v šolo pridružil svoji 10-letni hčerki Harper Seven, z njo pa se tudi malce pošalil.

David Beckham in Harper Seven
David Beckham in Harper SevenFOTO: Instagram

"S Harper sva na prijetnem sprehodu in se pogovarjava o njenem današnjem dnevu," v videu pove David, skupaj s Harper pa nato ponovita, katere predmete ima na urniku tistega dne. "Matematiko, angleščino, zgodovino, geografijo in francoščino," mu zdrdra ne preveč navdušena 10-letnica, ki mu na vprašanje, ali se veseli dneva, sarkastično odgovori z dvignjenim palcem.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Beckhamovi so sicer znani po tem, da se družina pogosto zbere, še posebej radi pa skupaj praznujejo in tako obeležijo posebne priložnosti. Nedavno so se zbrali ob kar dveh posebnih dogodkih, najprej na poroki najstarejšega sina zakoncev Beckham, ki je večno zvestobo obljubil Nicoli Peltz na razkošnem poročnem slavju. Nato pa še na praznovanju Davidovega 47. rojstnega dne, ki so ga praznovali na Bahamih.  

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.