-6°C

Dean McDermott se je bal, da bo pristal na ventilatorju zaradi covida

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
3
Po tem, ko je novico, da je cela družina zbolela za covidom, delila Tori Spelling, je o težkem poteku bolezni spregovoril tudi njen mož, Dean McDermott. Igralec je razkril, da se je ves čas diagnoze bal, da ga bodo zaradi oteženega dihanja morali priključiti na ventilator in da je bilo njegovo prebolevanje covida težko.

Dean McDermott je v zadnjih dneh spregovoril o svojem zdravstvenem stanju. Zvezdnik je na zadnji dan leta na družbenem omrežju Instagram delil videoposnetek, v katerem je dejala, da je hudo zbolel in preboleva pljučnico, pozneje pa je razkril, da v resnici preboleva covid. Da je zbolela celotna družina, je priznala njegova žena Tori Spelling, ki je na Instagramu zapisala, da ima vsak član drugačne simptome, ona pa jih je izkusila zadnja. 

Dean McDermott
Dean McDermottFOTO: Profimedia

"Ko bom ozdravel od covida, bom najprej obiskal ta kraj," je ob svoji fotografiji, kjer drsa na ledu oblečen v hokejistično opravo, na Instagramu zapisal McDermott. "Če sem pošten, me je ta izkušnja zelo prestrašila. Moje dihanje je bilo tako oteženo, da sem se bal, da me bodo morali priključiti na ventilator,« je iskreno priznal 55-letnik. »Počasi okrevam. Bodite na varnem," je še pozval svoje sledilce.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Pred dnevi je novico, da je vsa družina zbolela za covidom, delila njegova žena, Tori Spelling. V zapisu na Instagramu je razkrila, da ima vsak član družine drugačne simptome in da se je nazadnje okužila tudi sama. "Vsa naša družina ima covid. Da, vsi družinski člani smo zboleli za to boleznijo. Jaz sem bila zadnja, ki je dobila simptome. Vsi smo upali, da imamo le malo hujši zimski prehlad, a ni bilo tako. Ni hujšega, ko si želiš poskrbeti za svoje otroke, a tudi sam komajda funkcioniraš. Kot starš se počutim neuporabno in uničeno. Mati naj bi bila tista, ki skrbi za otroke, ko ti zbolijo. Tako to deluje, toda sedaj se s tem borimo vsi skupaj," je zapisala 48-letna mati petih otrok in se hkrati zahvalila dobri prijateljici, ki jim je pred vrati pustila paket z živili.

PREBERI ŠE
Uničena Tori Spelling: Vsa družina ima covid

Meseca novembra so se v javnosti pojavile govorice, da v zakonu Deana in Tori močno škripa. Zakonca naj bi celo že ločeno živela, nek vir blizu para pa je dejal: "Njuni medsebojni odnosi so že nekaj časa zelo hladni. V zakonu sta že imela nekaj težav, a sta jih vedno premagala. Tori ima še zmeraj težave z zaupanjem. Ta del njunega zakona ni bil nikoli več popravljen, po tem, ko jo je Dean prevaral. Sedaj živita ločeno, skupaj pa preživljata le čas z otroki."  

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.