28°C

Dekle Micka Jaggerja delilo fotografijo z njunim sinom

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
6
Melanie Hamrick, dekle zvezdnika Micka Jaggerja, je z oboževalci na družbenem omrežju delilo fotografijo, na kateri vsa družina pozira na počitnicah. S fotografijo je obeležila svoj 34. rojstni dan, oboževalci pa so se razveselili tudi pogleda na njunega štiri leta starega sina Deverauxa.

Balerina Melanie Hamrick redko deli družinske fotografije, za svoj 34. rojstni dan pa je naredila izjemo. Na družbenem omrežju Instagram je delila fotografijo, na kateri sta s 77-letnim Mickom objeta, Melanie ga poljublja na lice, pevčev najmlajši sin pa se skriva med njunimi nogami.  

Mick Jagger in Melanie Hamrick
Mick Jagger in Melanie HamrickFOTO: Instagram

"Danes se počutim ljubljena. Hvala vsem za čudovita sporočila," je zapisala balerina ob fotografiji. Deveraux je najmlajši od Jaggerjevih osmih otrok in edini, ki ga ima s postavno mlado balerino.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Najstarejša izmed zvezdnikovih otrok sta 50-letna Karis, ki jo ima z igralko Marsho Hunt, in 49-letna Jade, katere mati je nekdanja igralka in sedanja zagovornica človekovih pravic Bianca Jagger. Ima še 29-letno hči Georgio, 37-letno Lizzie in sinova, 35-letnega Jamesa ter 23-letnega Gabriela, z nekdanjo partnerko, manekenko Jerry Hall. Je tudi oče 22-letnega Lucasa, ki ga ima s televizijsko voditeljico Luciano Gimenez Morad.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Prejšnji mesec je Georgia na družbenem omrežju Instagram delila fotografije s polbratom Lucasom, s katerim sta si blizu. Ta jo je prišel obiskat v Los Angeles, na eni izmed fotografij pa sta svoj portret ujela v odsevu avtomobila. Objavo je komentiral tudi Lucas, ki je pod fotografije zapisal: "Rad te imam. Veselim se najinega prihodnjega izleta." Objavo pa je komentirala tudi Lucasova mama, Brazilka Luciana, ki je napisala, naj se vrne domov.  

Koronavirus pasica nova