10°C

Demi Lovato čuti 'krivdo preživelih' ob domnevnem predoziranju raperja DMX-a

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
10
Raper DMX se v newyorški bolnišnici še vedno bori za življenje po tem, ko je doživel srčni zastoj. Ta naj bi bil posledica predoziranja s prepovedanimi substancami. V dobrih željah za čimprejšnje okrevanje so se ga spomnili številni zvezdniki, o preživetju po prevelikem odmerku drog pa je v intervjuju znova spregovorila pevka Demi Lovato.

Pevka Demi Lovato, ki je leta 2018 skoraj umrla zaradi prevelikega odmerka mamil, je v intervjuju za ameriški tabloid dejala, da ob novici o raperjevem stanju čuti 'krivdo preživelih'. DMX je še vedno v vegetativnem stanju, pri življenju pa ga ohranjajo zgolj aparati, je v izjavi za medije dejal njegov menedžer.

Demi Lovato
Demi LovatoFOTO: Profimedia

"Vsakič, ko slišim, da se je nekdo znan predoziral ali omedlel zaradi prevelikega odmerka, pomislim nase. Rečem si, da bi to lahko bila jaz, če ne bi vlagala toliko truda v svoje življenje zadnji dve leti," je v intervjuju povedala pevka. "Velikokrat čutim 'krivdo preživelih', ko se sama pri sebi sprašujem, zakaj sem jaz še vedno tukaj, ostalih pa niso preživeli. Vsak nov dan, ki ga živim, je dan, ki ga nekdo drug ni dobil,"je razmišljala Demi.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Zvezdnica sedaj vsak da bolj ceni in je zanjo pravi blagoslov, je še dejala v intervjuju, saj predobro ve, da bi lahko bila tudi ona med tistimi znanimi, ki zaužitega prevelikega odmerka niso preživeli. "Zaradi tega se trudim živeti najboljše življenje, kar ga lahko. Zavedam se, da drugi niso dobili te priložnosti," je še dejala.

PREBERI ŠE
Rap legenda DMX še vedno v komi

Med tem se družina rap legende sooča s posledicami, ki jih je pustil srčni zastoj. Zdravniki s testi preverjajo delovanje njegovih možganov, ki naj bi po prevelikem odmerku ostali brez kisika kar pol ure. V bolnišnici so ga obiskali tudi nekateri od njegovih petnajstih otrok, ki naj bi se že prišli poslovit. Zvezdnik in legenda rap scene je leta 2016 na parkirišču nekega westchesterskega hotela že vzel prevelik odmerek, vendar so ga takrat uspeli pravočasno rešiti.   

Koronavirus pasica nova