Demi Lovato po treh mesecih samskega življenja ponovno v razmerju?

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
T.Pi.
KOMENTARJI
1
Demi Lovato, ki je od decembra lani ponovno samska, si je pred nekaj tedni na Instagramu začela izmenjavati spogledljive komentarje z igralcem Maxom Ehrichom. Oboževalci tako že vse od takrat špekulirajo, da je pevka ponovno zaljubljena, kar pa so zdaj potrdili tuji mediji.

Je spet zaljubljena?
Je spet zaljubljena?FOTO: Profimedia

Oboževalci glasbene zvezdnice Demi Lovato zadnjih nekaj tednov radovedno ugotavljajo, ali je pevka nemara spet v razmerju. Pred tremi meseci se je namreč razšla z manekenom Austinom Wilsonom, s katerim je bila v razmerju le kratek čas, pred dvema tednoma pa je na Instagramu komentirala posnetek igralca Maxa Ehricha in oboževalcem tako vrgla kost.

PREBERI ŠE
Konec ljubezni: Demi Lovato je samska

Max je takrat objavil posnetek, kako poje ob igranju klavirja, poleg pa je zapisal: "Za mojo (ljubezen)." Namesto besede ljubezen je uporabil emotikon rdečega srca, s katerim je tudi Demi komentirala njegov posnetek. Že takrat so oboževalci začeli ugibati, ali sta zvezdnika več kot prijatelja, pred nekaj dnevi pa so se ugibanja le še zaostrila.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Igralec je na svojem Instagramu pred kratkim objavil fotografijo, na katerem brez majice razkazuje svoje izklesano telo in Demi je komentirala: "Meni je prav." Ker ugibanjem kar ni bilo konca, so se tuji mediji v zadevo poglobili in zdaj Us Weekly poroča, da je vir blizu Maxa dejal, da zvezdnika res počasi stopata v razmerje. Spet drugi pa je potrdil, da sta se spoznala pred nekaj tedni.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke