Tuja scena

Diddy se je opravičil, odvetnica njegove bivše: To so neiskrene besede

Los Angeles, 20. 05. 2024 10.56 | Posodobljeno pred 27 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Po objavi posnetka nadzornih kamer iz leta 2016, na katerem je videti glasbenega mogula Seana Diddyja Combsa, kako na hodniku enega od hotelov poriva in brca svoje nekdanje dekle Cassandro 'Cassie' Ventura, se je oglasil tudi 54-letni glasbenik, ki je na družbenem omrežju delil video, v katerem se je za svoje obnašanje opravičil, a doživel hladen tuš, saj so ga tako Cassiejina odvetnica kot nekateri drugi zvezdniki obtožili neiskrenosti in patetičnosti.

Sean 'Diddy' Combs se še vedno spopada z obtožbami napadov, spolnih zlorab in celo trgovine z ljudmi, v prid pa mu ni niti posnetek nadzornih kamer iz hotela, ki datira v leto 2016, na katerem je razvidno, kako na hodniku brca in poriva nekdanje dekle Cassandro 'Cassie' Ventura. 54-letni glasbeni mogoul se je za svoje nesprejemljivo obnašanje, kakor ga je označil sam, opravičil v posnetku, ki ga je delil na družbenem omrežju, in poudaril, da prevzema odgovornost za svoja dejanja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Bil sem ogaben, ko sem to naredil in še vedno se gnusim sam sebi. Poiskal sem si strokovno pomoč. Šel sem na terapijo in na rehabilitacijo. Boga sem zaprosil za milost in usmiljenje. Res mi je žal," je povedal v videu, v katerem je obžaloval svoje dejanje, a s tem marsikoga ni prepričal. Med njimi je tudi odvetnica manekenke, pevke in igralke, ki jo je napadel, ki je v izjavi za CBS News dejala, da je njegovo opravičilo bolj namenjeno njemu kot tistim, ki jih je prizadel.

"Ko so se javile Cassie in številne druge ženske, je vse zanikal in namigoval, da so njegove žrtve iskale plačilo," je dejala odvetnica Meredith Firetog in dodala: "Da se je bil prisiljen 'opravičiti' šele, ko se je izkazalo, da je njegovo večkratno zanikanje lažno, kaže na njegov patetični obup in nikogar ne bodo prevzele njegove neiskrene besede."

Posnetek, ki ga je prvi objavil CNN, prikazuje moškega, ki ga je izdajatelj identificiral kot Combsa, kako ta potisne Venturo na tla in jo brca, medtem ko ženska leži na tleh. Pozneje jo poskuša povleči za majico in vanjo vreči predmet. Po poročanju CNN je posnete nastal v zdaj zaprtem hotelu InterContinental v Century Cityju v Los Angelesu.

Odvetniki omenjene nekdanje Diddyjeve partnerke so po objavi posnetka v izjavi za javnost dejali: "Objavljen video je le potrdil predatorsko in neprimerno vedenje gospoda Combsa." Kljub dodatnemu dokazu, pa tega sodišče najverjetneje ne bo obravnavalo, saj datum posnetka sega predaleč v preteklost, da bi še lahko vključili v obravnavo.

Par se je začel sestajati, ko je bila ona stara 19 let, zvezdnik pa jih je štel 37. Novembra 2023 sta Ventura in Combs dosegla poravnavo, igralka pa ga je takrat obtožila, da jo je posilil in vpletel v trgovino za spolne namene. Višina zneska, ki ji ga je plačal, javnosti ni bila razkrita. Njegov odvetnik Benjamin Brafman je takrat dejal, da zvezdnikovo plačilo ne pomeni priznanja krivde, od takrat pa se je pojavilo še več žensk, ki so podale podobne obtožbe, njegovo domovanje v Los Angelesu in v Miamiju pa je zaradi obtožb trgovine z ljudmi preiskal FBI.

'Neiskreno opravičilo'

Da je bil v svojem opravičilu, ki ga je delil na družbenem omrežju, neiskren, se z odvetnico Firetag strinjata tudi raper 50 Cent in pevka Aubrey O'Day. "Diddy se ni opravičil Cassie, opravičil se je svetu, ki je videl, kaj ji je naredil," je na družbenem omrežju zapisala nekdanja članica skupine Danity Kane, ki je dodala še, da naj ne omenja boga in milosti, saj nimata nobenega vpliva na njegova dejanja.

"To ne bo delovalo. Kdo mu trenutno svetuje?" pa je na družbenem omrežju zapisal 50 Cent, ki kljub temu, da ve, da sodišče posnetka ne bo obravnavalo, verjame, da ga javnost ne bo kar izbrisala iz svojega spomina in pozabila. 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Krevasi
20. 05. 2024 14.04
-4
Zastonj je ni
r h
20. 05. 2024 13.57
+7
pennywajz
20. 05. 2024 13.44
+12
Zal mu je, ker so ga dobil.
Evropa_Evropejcem
20. 05. 2024 13.44
+6
mumbato lahko vzameš iz džungle a džungle ne moreš vzeti iz mumbate
PerjatiJoker
20. 05. 2024 16.14
+1
Loh vzames seljaka iz kmetije, ne mores pa vuet kmetije iz seljaka. Tukajsni balkani to dokazujejo ze 30 let.
Sventevith
20. 05. 2024 12.03
+2
Kaj pa tisti drugi posnetki? ;)
kajiith
20. 05. 2024 11.56
-17
pa kaj je z vami to je clovek ki je razkrinkal korupcijo in prebudil ljudi in se mu takole mascujejo iz emm globoke drzave! ja, to je zarota!
OrangeBud
20. 05. 2024 12.06
+18
Kako prosim ? Sean Kombs ima dolgo zgodovino nasilja, vse od Tupaca do Biggija in polovico Outlaws družine, Jennifer Lopez + neomejeno drugih med njimi tudi Bieber, Busta Rhymes in drugi. Kje so posnetki iz racije prejšnjega meseca ko je FBI pobral posnetke iz hiše v kateri je zlorabljal in izsiljeval nešteto 'zvezdnikov' ? Ni jih ker sta bila z Epsteinom bestiča kar bi zopet pripeljalo do imen v samem vrhu politike in Hollywoodske smetane. Zadnji dnevi so mu šteti, R.Kelly mu že greje postelju v kehi. Ke je JayZ in Beyonce ? Prodajal jo je za med.. Tokrat se njegova zgodba končuje..bad boy for life pravi sam !
stumfeta
20. 05. 2024 12.14
-8
kajiith
20. 05. 2024 12.33
-1
kompenziram zaradi russla branda. saj razumes sarkazem, ne? ok, tudi prav. samo takole mimogrede vsaka ulica v fuzinah (dravljah bs3 wthatever) ima takihle zgodbic na odmet. poleg tega je peoblem v ljudeh ki so cloveku naredili bogastvo ker on sam bi klavrno koncal v smeteh ce ga ne bi rabili za maskoto. razen tega, obstaja disney.
Volja
20. 05. 2024 11.44
+14
Odvisnik z bolnimi možgani, ki zato išče naivne mladoletnice.
Limona2021
20. 05. 2024 10.59
+19