Tuja scena

Diletta Leotta z družino na počitnicah odšteva do poroke: 'Še en mesec'

Milano, 23. 05. 2024 18.46 | Posodobljeno pred 28 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Diletta Leotta preprosto uživa v vlogi mame, močno pa se veseli tudi dejstva, da bo čez slab mesec dni postala nevesta. Priljubljena italijanska novinarka, ki je januarja razkrila, da sta se s partnerjem Lorisom Kariusom zaročila, bo pred oltar stopila junija, še preden se dokončno požene v zadnje priprave na veliki dan, pa si je z družino privoščila malo oddiha. Čeprav je pred osmimi meseci rodila, je s fotografijo v kopalkah pustila odprtih ust številne sledilce.

Biti mama je najlepša, obenem pa izjemno zahtevna vloga, če zraven načrtuješ še poroko, pa je življenje zagotovo izjemno naporno. To na lastni koži trenutno občuti tudi Diletta Leotta, ki se je zato odločila, da si bo s partnerjem Lorisom Kariusom  in hčerko Ario privoščila malo oddiha. Junija jo namreč čaka poroka, česar se navdušena mamica zelo veseli. Ali bo slovesnost potekala na lokaciji, ki jo je zvezdnica obiskala z družino, ni jasno, je pa italijanska novinarka ob fotografijah pripisala besede, s katerimi je dala slutiti, da je razkrila svojo poročno lokacijo. "Še en mesec," je zapisala ob galeriji fotografij in dodala: "Komaj čakam!"

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Številni sledilci zato predvidevajo, da se je 32-letnica z besedami sklicevala na prihajajočo izmenjavo zaobljub. "Čudovita nevesta boš," je mogoče prebrati med komentarji, spet drugi pa so pohvalili tudi lepoto njene hčerke.  Postavna novinarka je poleg prikupnih družinskih fotografij in posnetkov, objavila tudi fotografijo, na kateri ob bazenu pozira v kopalkah, s svojo postavo pa je preprosto navdušila. Rodila je pred slabimi osmimi meseci, a se na njenem telesu ne pozna niti kanček nosečniških kilogramov.  

Priljubljena Italijanka je novico, da sta se z nemškim nogometašem zaročila, sporočila letos januarja, lani avgusta pa sta prvič postala starša male deklice. "Nekaj mesecev sem čakala, da sem vam to sporočila, saj sva z Lorisom želela čim bolj doživeti čustva ob Arijinem rojstvu, zdaj pa sva pripravljena, da se vsi skupaj kot družina posvetimo najinemu naslednjemu velikemu cilju. Rekla sem 'Da'," je takrat sporočila na družbenih omrežjih.  

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nace Štremljasti
24. 05. 2024 08.24
+2
raje pišite kako migranti potujejo po Sloveniji ne pa od ene makaronarke koliko se jih bo pa rinas v juniju poročilo pa nobene objave
PSIHOTERAPEVT
23. 05. 2024 21.40
+2
Sem mislu, da se samo pri muslimanih norcujejo iz imen ki jih dajejo svojim otrokom..
cecen
23. 05. 2024 21.24
+1
Kdo? Jo poznamo?
Dinho8O
23. 05. 2024 20.53
+2
Te dolge noge... dobra bejba.
Slash
23. 05. 2024 19.58
+4
Kak bi jo rukno ! Bi jo stresel, ko grom slivo !
Mambo
24. 05. 2024 08.21
+6
Mambo
24. 05. 2024 08.23
+1