Tuja scena

Drake bo zaradi zdravstvenih težav prekinil glasbeno kariero

Los Angeles, 06. 10. 2023 21.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriški raper Drake je sporočil, da si bo za nekaj časa vzel premor od glasbe. Svojo glabeno ustvarjanje bo prekinil zaradi zdravstvenih težav. 36-letnik ima težave z želodcem, kaj točno se dogaja z njim pa še ni razkril, a je obljubil, da bo kmalu povedal več. Obenem je v svoji oddaji napovedal, da se ima namen umakniti za približno eno leto, v tem času pa se bo posvetil svojemu zdravju in drugim stvarem.

Drake je napovedal, da se za nekaj časa umika iz glasbe. "Iskren bom, verjetno nekaj časa ne bom ustvarjal glasbe," je raper povedal v svoji oddaji Table For One in razkril, da se mora osredotočiti na svoje zdravje, saj ima težave z želodcem. "Nič norega, samo želim si, da bi bili ljudje v življenju zdravi, jaz pa imam že leta najbolj nore težave z želodcem. Zato se moram osredotočiti na svoje zdravje in se pozdraviti, in to bom tudi storil," je povedal in dodal, da bo več o svojih težavah povedal kmalu.  

Drake se bo za nekaj časa umaknil iz glasbe.
Drake se bo za nekaj časa umaknil iz glasbe. FOTO: AP

36-letni zvezdnik je obenem napovedal, da ima v načrtu, da bo z glasbenim ustvarjanjem prekinil za eno leto. "V glavi imam veliko drugih stvari, na katere bi se rad osredotočil. Zato bom za malo časa zaklenil vrata v studiu. Sploh ne vem, kaj pomeni malo. Morda leto, lahko pa tudi malo dlje," je povedal in s tem razkril, da se bo v tem času posvetil tudi drugim stvarem.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Raper je odmor od glasbe napovedal na dan, ko je izdal svoj osmi studijski album For All the Dogs. "Upam, da bodo ljudje v mojih pesmih uživali," je opisal svojo novo ploščo in razkril, da je naslovnico za njegov nov album ustvaril njegov sin Adonis Graham. Petletnik je ustvaril štirinožno žival z dvema ušesoma, ki naj bi predstavljala psa. Ilustracija je narejena na črno podlago, telo živali je belo, oči pa ima rdeče. Drake ima sina s francosko umetnico Sophie Brussaux.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.