Tuja scena

Drake oboževalki obljubil plačilo zdravljenja za multiplo sklerozo

Toronto, 08. 10. 2023 14.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Raper Drake je na svojem zadnjem nastopu ponovno dokazal, da ima veliko srce. Oboževalki v množici je obljubil, da ji bo plačal zdravljenje za multiplo sklerozo. Zvezdnik je zaradi nje svoj nastop v Torontu prekinil in z občinstvom delil, da tudi njegov dolgoletni glasbeni producent trpi za omenjeno boleznijo in da bi se lahko z oboževalko spoznala. Obenem je na koncertu 36-letni glasbenik obljubil tudi plačilo šolnine dvema izmed oboževalcev v množici.

Raper Drake je že večkrat dokazal, da mu ni vseeno za svoje oboževalce. Na nedavnem koncertu v Torontu je zvezdnik oboževalki v občinstvu obljubil plačilo zdravljenja za multiplo sklerozo. "Plačal bom, kolikor je treba, da dobiš najboljšo pomoč na svetu, to ti obljubim," je dejal oboževalki v množici in tako znova dokazal, da ima veliko srce.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

36-letni glasbenik je na koncertu v Torontu z občinstvom delil novico, da za omenjeno boleznijo trpi tudi njegov dolgoletni glasbeni producent Noah Shebib, znan pod vzdevkom 40. Diagnosticirali so mu jo pred več kot desetletjem. "Veste, moj brat 40 je eden najmočnejših ljudi na Zemlji in še vedno se bori. Mogoče bi se lahko spoznala in se pogovorila," je še dejal oboževalki ter jo povabil na svoj naslednji koncert.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Da ima veliko srce, je dokazal tudi s tem, ko je dvema oboževalcema na istem koncertu obljubil plačilo šolnine. "To počnem. Plačal bom vajino šolnino," je slišati v posnetku, ki ga je zvezdnik po koncertu v sklopu svoje turneje It's All a Blur Tour, objavil na družbenih omrežjih. "Našli bomo še pet ljudi, ki potrebujejo plačilo šolnine. Jaz poskrbim za vse," je dodal Drake, množica pa je bila nad njegovim odzivom navdušena.  

To sicer ni prvič, da je raper, ki je nedavno napovedal, da si bo zaradi zdravstvenih težav vzel odmor od glasbenega ustvarjanja, pokazal svojo velikodušno plat. Leta 2020 je okoli 100.000 evrov doniral programu za pomoč protestnikom, ki so bili aretirani zaradi protestov zoper umor Georga Floyda. Dve leti pred tem je okoli 50.000 evrov namenil za nakup živali, enako vsoto podaril študentki Univerze v Miamiju za šolnino, 50.000 evrov doniral organizaciji za ženske in eni od hotelskih sobaric omogočil dan v spa centru ter nakupovanje v vrednosti 10.000 evrov, da bi ji pokazal, da ceni njeno delo. 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

13klu?
08. 10. 2023 15.58
Kdo je ta dreke
Amor Fati
08. 10. 2023 15.51
Sej, če bi vsem nekaj obljubil, bi bržkone moral razglasiti bankrot =)
Jani.
08. 10. 2023 15.48
zajfa
08. 10. 2023 15.19
+2
Bravo! To so geste ...