Tuja scena

Drew Barrymore: Ljudje, ki ničesar ne obžalujejo, lažejo

Los Angeles, 14. 04. 2024 08.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Drew Barrymore je v intervjuju za revijo People spregovorila o svojem težkem otroštvu. Igralka upa, da bodo njene izkušnje pomagale vsem, ki pomoč potrebujejo, saj so tudi njo izoblikovale v takšno osebo, kot je danes. Dotaknila se je tudi dejstva, da je že pri zgolj 13 letih uživala prepovedane substance.

V počastitev 50. obletnice revije People se je Drew Barrymore, podjetnica, producentka, igralka, avtorica in voditeljica pogovorne oddaje The Drew Barrymore Show, ozrla na svojih 15 naslovnic za revijo, vključno s tisto, na kateri je bila stara 13 let, ko je že uživala prepovedane substance. Intervju iz leta 1989, ko je bila še v centru za zdravljenje, je bil zelo navdihujoč, je povedala igralka.

Drew Barrymore
Drew Barrymore FOTO: Profimedia

"Ko zdaj gledam na to, ne vidim žalosti ali tragedije. Všeč mi je, da sem bila s svojo zgodbo hodeča opozorilna tabla. Zaradi tega po tem, ko govorimo o vzgajanju otrok, ki so ves čas na družbenih omrežjih, moramo biti podobni hollywoodskim staršem, ki so svoje otroke zaščitili. Vprašati se moramo, ali želim zaščititi svojega otroka, kje so meje? Kaj bi jih moral učiti? Vsi smo v istem čolnu," je rekla igralka.

Mati dveh hčera pravi, da so ji njene življenjske izkušnje pomagale krmariti v svetu starševstva. "Pravzaprav se mi zdi, da mi moja zgodba daje tako lepo majhno značko za zasluge, kot taborniško čast, da govorim o tem in vem, kako se pogovarjati kot starš."

Mlada Drew Barrymore z mamo Jaid Barrymore
Mlada Drew Barrymore z mamo Jaid Barrymore FOTO: Profimedia

Zvezdnica s knjigo spominov iz leta 1990 z naslovom Little Girl Lost je ponosna na to, kako daleč je prišla od svojih najstniških let. "Vem, da nisem več izgubljena," je dejala in dodala:"Morda se v nekih trenutkih ponovno počutim izgubljeno, ker nikoli ne veš vsega in včasih se kaj ne izide, ampak kar naprej odkrivaš nove stvari in če se držiš teh ugotovitev, potem imaš to zbirko modrosti."

Voditeljica upa, da bodo njene izkušnje pomagale vsem, ki se spopadajo s težkimi časi. "Morda bo na tvoji poti še ena nizka točka. V redu je. Prebrodil boš to. Morda tega ne boš storil sam. Morda boš to storil tako, da boš prosil za pomoč, in morda boš to storil tako, da si boš drznil biti tako pošten, da se boš počutil tako golega in boš zmeden glede tega: Kaj sem pravkar rekel? Tega ne morem vzeti nazaj."

Navsezadnje Barrymorova pravi: "Kdaj ste nazadnje srečali nekoga, ki je rekel, ja, nikoli v življenju nisem imel težav, nikoli nisem šel skozi nizko točko ali slabo stvar ali se moral naučiti težko lekcijo ali mi je bilo nerodno ali sem naredil nekaj, kar sem obžaloval? Nihče. Če to govorijo, lažejo, če pa ne, me pa zanje zelo skrbi, ker je z njimi nekaj narobe." Pravi, da bi morale te izkušnje vzbuditi sočutje v vsakem od nas. "V življenju gremo vsi skozi toliko nežnih in težkih stvari, tako da če smo sposobni biti glede tega transparentni ... Vem, da se počutim veliko bolje, če nekdo deli svojo zgodbo," pravi Barrymorova. "Tako se počutim veliko manj osamljeno," je zaključila Drew.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Verus Clavis
14. 04. 2024 12.01
-1
Poleg teh, ki ničesar ne obžalujejo, se izogibajte tudi ljudi, ki sami zase rečejo, da so "perfekcionist". Poleg tega, da nimajo pojma o čem govorijo, so to globoko nestabilne osebnosti, s katerimi boste težko dosegli točko konsenza.
Verus Clavis
14. 04. 2024 12.00
Se povsem strinjam z njo.
Verus Clavis
14. 04. 2024 12.02
Popravek: povsem se strinjam z njeno izvjavo, ona sama ima veliko težav tudi na drugih področjih, med katere vsekakor sodijo tudi igranje navdušenja, sledenje specifični agendi ipd.
Apostol1
14. 04. 2024 09.58
+2
"Drew Barrymore: Ljudje, ki ničesar ne obžalujejo, lažejo" To je univerzalna resnica za vse ljudi , revne ali bogate , neumne ali pametne. Še veliko srečnih in zdravih let Drew
Betuul
14. 04. 2024 09.34
+5
Je res lažejo! Ljudje ki ničesarne obžalujejo gredo preko”trupel” ! Treba se jih izogibati; vodijo v prepire ; jezo; kreganje; pretepe ipd!
Amor Fati
14. 04. 2024 09.02
-4
To je pa hollywoodska modrost. Verjetno obžaluje dejstvo da je dala tistemu kateremu ni hotela dat, zato, da je lahko dobila filmsko vlogo. Pač je imela sprehod sramu. Ko si mlad, nisi ravno preveč pameten.
ejgaunga
14. 04. 2024 08.33
+1
Boga, boga - tile otroci nepotizma so pa res eni revčki, a ne?