Tuja scena

Drew Barrymore o hčerinem presenečenju: Bila je v moji poročni obleki

Los Angeles, 02. 04. 2024 14.59 | Posodobljeno pred 21 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Otroci imajo vedno polno idej, kako kaj ušpičiti in presenetiti svoje starše. Včasih so takšna presenečenja negativna, včasih pozitivna in eno takšnih je nedavno doživela Drew Barrymore. Igralka je v svoji oddaji razkrila, da jo je hčerka Olive presenetila, saj jo je, ko se je vrnila s snemanja, sredi sobe čakala, oblečena v njeno poročno obleko.

Biti mama dvema deklicama, je svojevrstno doživetje, ki vsak dan prinese nekaj novega in nepričakovanega. S tem se strinja tudi Drew Barrymore, ki je nedavno doživela prav posebno presenečenje svoje 11-letne hčerke. Olive jo je ob prihodu domov pričakala v prav posebni obleki.  

Drew Barrymore je hčerka Olive zelo lepo presenetila.
Drew Barrymore je hčerka Olive zelo lepo presenetila. FOTO: Profimedia

"Ko sem se vrnila s snemanja oddaje, so mi rekli, da ima Olive zame presenečenje. Ko sem prišla v sobo, je tam stala v moji poročni obleki," je v eni svojih oddaj The Drew Barrymore Show povedala igralka. Zvezdnica je svojo hčerko pohvalila, da je videti lepo in ji razkrila še eno skrivnost. "Povedala sem ji, da je to pravzaprav že drugič, ko nosi to obleko, ker je bila šest mesecev v mojem trebuhu, ko sem jo nosila sama," je zaupala in dodala, da je hčerkama obljubila, da jo bo hranila zanju.  

Zvezdnica ima poleg Olive še 9-letno hčerko Frankie, obe pa sta se ji rodili v zakonu z nekdanjim možem Willom Kopelmanom. S 45-letnikom sta se ločila že leta 2016, čeprav njen zakon ni uspel, pa se igralka veliko posveča svojima hčerkama. Kot je razkrila pred kratkim, si želi, da bi njeni deklici sledili svojim sanjam. "Všeč mi je, ko se moji dekleti ukvarjata s športom. Zame so dekleta v športu tako super. To je najbolj kul stvar, ki sem ji bila kdaj priča. Ne glede na to, ali se ena hči ukvarja z umetnostnim drsanjem in druga z nogometom, bom vedno navijala zanju. Ne bom zamudila nobenega dogodka, ker je zame zelo pomembno, da jih podpiram na tem področju," je povedala za People.  

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.