Tuja scena

Dvojna sreča: kateri zvezdniki so starši dvojčkom?

Los Angeles, 18. 02. 2024 08.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Na valentinovo je ameriška igralka in filmska producentka Hilary Swank na družbenem omrežju razkrila imeni dvojčkov. S fotografijo na plaži je izdala imeni sina in hčerke, ki sta bili do sedaj uganka. Kdo pa so ostali zvezdniški pari, ki jim življenje razveseljujejo dvojčki?

Poleg filmske igralke in producentke Hilary Swank, ki je na valentinovo razkrila imeni 10-mesečnega sina Ohma in hčerke Aye, ima dvojno veselje še cel kup zvezdniških parov.

Angelina Jolie in Brad Pitt imata skupaj šest otrok, med drugim pa sta starša dvojčkoma – deklici Vivienne Marcheline in bratcu Knoxu Leónu, ki je za nekaj minut starejši od sestrice, lani pa sta dopolnila 15 let. Par dvojčkov ni pričakoval, novica ju je šokirala, saj se je število otrok izredno hitro povečalo na šest, je Angelina povedala za Entertainment Weekly.

Angelina Jolie in Brad Pitt sta se dvojčkov razveselila leta 2008.
Angelina Jolie in Brad Pitt sta se dvojčkov razveselila leta 2008. FOTO: AP

Mama šestim otrokom je tudi pevka Madonna, ki ima dva biološka in štiri posvojene otoke, med drugim tudi dvojčici Esther in Stello, ki ju je posvojila v Malaviju. Ko sta hčerki končali osnovno šolo, je Madonna za People povedala, da je bilo materinstvo za njo najtežja bitka, da se še vedno sprašuje, kako biti mati in hkrati opravljati svoje delo. Dodala je še, da se ji zdi imeti in vzgajati otroke umetnost, saj ti za to nihče ne ponudi navodil in se moraš vsega naučiti iz napak, vzame pa ti veliko časa in energije, saj da z otroki ni počitka. 

Beyoncé z dvojčkoma Sirom in Rumi.
Beyoncé z dvojčkoma Sirom in Rumi. FOTO: Profimedia

Glasbeni par Beyoncé in Jay-Z sta starša fantku Siru in punčki Rumi, ki je dobila ime po muslimanskem mistiku in pesniku iz 13. stoletja Jalālu ad-Dīn Muhammadu Rūmīju.

Jennifer Lopez in Marc Anthony imata dvojčka z imenoma Emme in Max, ki bosta 22. februarja dopolnila 16 let. Ko je Jennifer rodila, je za People povedala, da je njena ljubezen do otrok brezpogojna. Povedala je, da se zaveda, da se najverjetneje tako počuti vsak starš, a da se ji njena otroka zdita izredno posebna. Leta 2021 se ji je 12-letna hčerka pridružila tudi na nastopu na Super Bowlu. 

Jennier Lopez z dvojčkoma v Santa Monici leta 2021.
Jennier Lopez z dvojčkoma v Santa Monici leta 2021. FOTO: Profimeda

Pevka Mariah Carey in bivši mož, televizijski voditelj Nick Cannon, imata 13 let stara dvojčka Moroccana in Monroe. Lani je Mariah za People povedala, da ji vračata veliko ljubezni in da brez njiju ne bi bila enaka. 

Neil Patrick Harris in David Burtka z otrokoma.
Neil Patrick Harris in David Burtka z otrokoma. FOTO: Profimedia

Igralca Neil Patrick Harris in David Burtka sta ponosna starša najstniških dvojčkov, hčerke Harper Grace in sina Gideona Scotta, za katera sta za People povedala, da so jima ljudje govorili, da ju bosta otroka v najstniških letih sovražila, njima pa se ne zdi, da bi se to zares dogajalo, kar ju veseli.

Z dvojčki se lahko pohvalijo tudi George Clooney in Amal Clooney, ki sta starša 6-letnikoma Elle in Alexandru. Med drugimi znanimi pari, ki imajo dvojčke, so tudi Julia Roberts in Daniel Moder, Ricky Martin in Jwan Yosef ter Celine Dion in Rene Angelil.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mr Nobady
18. 02. 2024 11.43
+1
Kako sta lahko 2 geja ponosna starša? Od kdaj ma moški lahko otroka?
Natoforever
18. 02. 2024 11.01
+2
Eno vprasanje..kako sta pa lahko dvojčka od tistih gejev isto stara...ce je pa med njima ene 40cm?
zagorciko
18. 02. 2024 10.38
+5
Spet promovirate LGBT družine. In reklamirate Snežića.
Edx111
18. 02. 2024 10.13
+5
"Igralca Neil Patrick Harris in David Burtka sta ponosna starša najstniških dvojčkov, hčerke Harper Grace in sina Gideona Scotta" Spet ti nagravzarijo promovirate!
smiley88
18. 02. 2024 10.49
+2
Nagravžarija je nekaj povsem subjektivnega…nekomu je to všeč, ker smo ljudje različni in različno spolno usmerjeni…se pa strinjam da je to podn od podna…ta kvazi EU levica propagira nenaravne stvari kot nekaj čisto naravnega…to je pa sprijeno in zavržno…s tem vplivajo na mlade in labilne, da so še bolj zmedeni… Mišja utopija je vse dokazala…🤔
mojcd
18. 02. 2024 10.10
+7
Kupljeni dvojcki
osservatore
18. 02. 2024 09.59
+10
Če imaš denar si lahko tudi dva top_lovod_arja kupita dvojčke.
JOSEPH HAYDN
18. 02. 2024 08.33
+18
Ta dva na naslovni sliki zagotovo nista starša otrok. Narava ne dovoli
trollolll
18. 02. 2024 13.17
+2
ce bi ziveli tako kot narava dovoli, bi se vedno umirali za bolezni, ki so danes macji kaselj. v prihodnosti bos otroka kupil kot iphona... zbral si bos kaksne lase bo imel, kaksno barvo koze itd... tako to gre...
Kritikizstajerske
18. 02. 2024 08.25
+17
kateri so dejansko njihovi..ne od nadomestnih mater