Tuja scena

Ekipa igralke Reese Witherspoon zanikala razmerje s Kevinom Costnerjem

Los Angeles, 10. 11. 2023 18.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V zadnjih dneh so bile vse glasnejše govorice, da sta 47-letna igralka Reese Witherspoon in 68-letni igralec Kevin Costner nov par na hollywoodski sceni. Oba sta letos prekinila dolgoletna zakona in z novicama, da se ločujeta, presenetila javnost. Igralca se na govorice do sedaj nista odzivala, molk pa je zdaj prekinila ekipa zvezdnice filma Divja, ki je zanikala romantično razmerje s Costnerjem.

Čeprav se je zakon Reese Witherspoon končal v bolj prijateljskem duhu, je imel Kevin Costner kar nekaj zapletov z nekdanjo ženo, ki sta jih reševala s pomočjo sodišča. Oba sveže ločena hollywoodska igralca so nekateri že romantično povezali, govorice, da sta par, pa so bile v zadnjih dneh vedno glasnejše. Te se je odločila prekiniti zvezdničina ekipa, ki je zanikala, da sta s Costnerjem par.

Kevin Costner in Reese Witherspoon nista par.
Kevin Costner in Reese Witherspoon nista par. FOTO: Profimedia

Ekipa za odnose z javnostmi slavne igralke se je namreč odločila tem govoricam narediti konec. "Ta zgodba je popolnoma izmišljena in ni resnična," je za Page Six povedal tiskovni predstavnik Reese Witherspoon. Nekateri oboževalci so bili navdušeni nad mislijo, da Reese in Kevin po njunih bolečih ločitvah najdeta tolažbo drug v drugem, medtem ko so drugi že takoj podvomili v resničnost govoric.

Reese se je po skoraj 12 letih zakona ločila od Jima Totha. "Z vami morava deliti zasebno novico. Z veliko mero skrbi in premisleka sva sprejela težko odločitev, da se ločiva. Skupaj sva doživela toliko čudovitih let in naprej se odpravljava z globoko ljubeznijo, prijaznostjo in vzajemnim spoštovanjem do vsega, kar sva skupaj ustvarila. Ko odpirava naslednje poglavje, sta najini največji prioriteti najin sin in celotna družina. Te zadeve nikoli niso lahke in so izjemno osebne. V tem času resnično ceniva spoštovanje vseh do naše družine." Novico sta naznanila zgolj dva dni pred njuno 12. obletnico poroke.

Kevin in Christina Baumgartner pa sta imela precej burno ločitev. Christine je zahtevala, da ji Costner plača približno 256 tisoč evrov na mesec, da bi njuni trije otroci lahko živeli enak življenjski slog z vsakim od staršev. Toda na koncu je nekdanjemu paru uspelo doseči poravnavo. "Kevin in Christine Costner sta dosegla prijateljsko in sporazumno rešitev vseh vprašanj, povezanih z njunim ločitvenim postopkom," je v izjavi zapisal Kevinov tiskovni predstavnik.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Rožice so zacvetele
25. 01. 2024 18.35
Ali mislite, da je tako trapasta, da si bo nakopala na glavo starega deca. Imam 72 let in vem, kaj govorim
Sickk 2
10. 11. 2023 21.31
+0
Ne bi me cudl. Ceu holivud se med sabo poriva, sploh pa danasnje zenske. Boli njih, ce je model 50 let starejsi, sam da ma dnar al pa da je znan. Bruh
heris
10. 11. 2023 19.59
-4
Jo reva salmonelo fasala.
bohinj je zakon
10. 11. 2023 19.43
-7
To bi bila pa lep par. Z lepimi otroci.
Moni N
10. 11. 2023 19.59
+3
Joj no, upam da pr teh letih ne bi delala otrok! Nej uživata, al sta skupi al pa ne
Janez Novak 13
10. 11. 2023 19.15
+4
In zakaj to druge briga? Njuna stvar.
Rožice so zacvetele
10. 11. 2023 19.07
+9
Saj ni nora, da si bo deda nakopala na glavo. Ne potrebuje denarja, ima svojega dovolj.