Tuja scena

Zvezdnik popolnoma spremenil videz

Istanbul, 19. 04. 2019 06.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Alma Rahne
Komentarji
9

Odkrito priznam, da ima poklic novinarke včasih svoje prednosti. Na primer ko intervjuvaš najbolj vročega turškega igralca ta hip Cana Yamana. Ta vznemirja gledalke ne zgolj s karakterno različnimi vlogami in mišičastim telesom na TV-zaslonih, ampak tudi za kamerami.

Can je slovenske gledalke omrežil v vlogi poslovneža Ferita Aslana.
Can je slovenske gledalke omrežil v vlogi poslovneža Ferita Aslana. FOTO: POP TV

Can Yaman je po koncu snemanja serije Ko zadiši ljubezen (v izvirniku Dolunay), ki jo lahko spremljate na POP TV, poskrbel za izrazito spremembo videza. Za novo vlogo v seriji Erkenci Kuş (po naše Zgodnja ptica) si je pustil dolge lase in brado, zato je mogoče na prvi pogled videti povsem neprepoznaven.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

S postavnim turškim igralcem smo se pogovarjali na snemanju serije Erkenci Kuş v Istanbulu. V ekskluzivnem intervjuju je razkril, da uživa v različnih oblikah športa, med drugim tudi, zakaj so mu v šoli dovolili imeti dolge lase in zakaj mu je vloga Ferita Aslana povzročala preglavice.

Canova želja v otroštvu je bila, da bi postal profesionalni športnik. Obiskoval je italijansko gimnazijo, tako da poleg turščine govori tekoče tudi italijansko. V gimnazijskih letih je želel postati odvetnik, in to je tudi uresničil. Želja po igri je prišla pri 23, 24 letih. Can za zdaj nastopa v televizijskih serijah, ampak bi si želel igrati tudi na filmskem platnu.

''Vloga v seriji Ko zadiši ljubezen je zelo drugačna od karakterja, ki ga igram zdaj v seriji Erkenci Kus. Tam igram poslovneža Ferita Aslana, ki je obseden z redom in čistočo, skratka z vsem. Vloga je bila zame težka. Ker sem po naravi hiperaktiven, mi je igranje te vloge povzročalo precej težav. Tudi zato, ker ne uporabljaš veliko govorice telesa, ampak bolj obrazno mimiko,'' je za 24ur.com povedal Can, ki se dobro zaveda, da je v zadnjem letu naredil velik korak naprej, kar zadeva njegov videz. Obožuje šport, in ko ima le čas, rad trenira crossfit, kickboxing ...

Ne zamudite zadnjih epizod serije Ko zadiši ljubezen.
Ne zamudite zadnjih epizod serije Ko zadiši ljubezen. FOTO: POP TV

V zadnjem letu je zelo aktiven tudi na Instagramu, ki ga, kot pravi sam, uporablja v profesionalne namene, da pokaže predvsem svoje delo, ki ga opravlja. Z oboževalci rad deli posnetke, fotografije s snemanj. 29-letni zvezdnik, ki v seriji Erkenci Kuş igra lastnika oglaševalske agencije in fotografa Cana Divita, nam je zaupal, da je ogromna tetovaža ptice na prsnem košu del lika, ki ga igra. Zanjo v maski potrebuje približno pol ure, medtem pa vadi tekst in se pripravlja na naslednji prizor.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

S slavo nima težav, nam je pa priznal, da mora biti previden, kamor koli gre, saj ga zaradi uspešnosti serij na vsakem koraku prepoznajo. ''Ljudje mislijo, da se lahko kadarkoli fotografirajo s tabo, da nimaš nobenega drugega dela, vendar če imaš resnično kakšne opravke, to zelo upočasni vse skupaj. Ampak se zavedam, da je to del tega posla, ki ga opravljamo.''

Cana smo ujeli na snemanju serije Erkenci Kus, kjer znova sodeluje z režiserjem Çağrıjem Bayrakom.
Cana smo ujeli na snemanju serije Erkenci Kus, kjer znova sodeluje z režiserjem Çağrıjem Bayrakom. FOTO: 24ur.com

Turška Robert De Niro in Martin Scorsese?

Zanimivo je, da Can že drugič zapovrstjo sodeluje z režiserjem Çağrıjem Bayrakom, s katerim sta v teh treh letih postala dobra ekipa in uspešen tandem v svetu turških serij.

''Erkenci Kuş je zdaj najin drugi projekt. Prej sva delala skupaj že pri seriji Ko zadiši ljubezen. Zelo sem vesel in, iskreno povedano, res uživam v delu z njim (Canom), ki je še vedno polno vznemirjenja in navdušenja. Upam, da bova še dolgo sodelovala,'' je za 24ur.com povedal Çağrı, ki nam je za konec še zaupal, ali lahko pričakujemo še tretje sodelovanje. ''Enkrat so me že vprašali podobno vprašanje in sem rekel, da mogoče s Canom nekega dne postaneva kot Robert De Niro in Martin Scorsese (smeh).'' Spomnimo, da sta igralec Robert De Niro in režiser Martin Scorsese nepogrešljiv filmski par, ki je v svoji bogati karieri sodeloval že velikokrat.

Ko zadiši ljubezen
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BroNo1
20. 04. 2019 10.22
+10
Upam, da nadaljevanka Erkenci kuş pride na poptv. Z današnjim videzem je prava bomba.Erkenci kuş (zgodnja ptica) spremljam od samega začetka.
grozjak
24. 04. 2019 10.48
-1
DomenVali?JeLep
19. 04. 2019 13.25
+10
Ku je ta Can lep😍 Hvala za intervju z njim❤
STYLE100
19. 04. 2019 08.43
+2
Obrit in postrizen je pravi lepotec, kosmat grozen
lilihip
19. 04. 2019 08.23
+10
z dolgimi lasi je boljši
KaPi
19. 04. 2019 07.35
+29
Lepota na kvadrat.
elrocco77
19. 04. 2019 07.01
-3
Zdaj ste pa že malo komični. Počasi boste že objavljali novice, da si je Sanja Grohar pogrizla nohte...... Na svetu zanima točno 3 - 5 ljudi, da se je en Turk znan samo v Sloveniji in Turčiji ostrigel lase....
lilihip
19. 04. 2019 08.27
+3
se vidi da sploh nisi prebral ampak te je pač nekaj razjezilo, jezen si na nekaj neprijetnega v tvojem življenju, in tu stresaš svoje frustracije z nevmesnimi kometarji. v članku piše namreč da si je pustil brado in lase ne pa da se je postrigel kot trdiš! vsaj preberi drugič in pravilno komentiraj
elrocco77
19. 04. 2019 10.09
-1
Napisal sem v kontekstu, česar pa ti itak ne razumeš. Komentar je za inteligentne in ne zate.