Tuja scena

Ellen Pompeo po koncu Talentov v belem nima želje nadaljevati z igranjem

Los Angeles, 09. 08. 2021 19.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zdravniška drama Talenti v belem bo letos dobila že 18. sezono, ena izmed redkih igralk, ki z igranjem v seriji vztraja že vse od začetka pa je Ellen Pompeo, bolj znana po svojem liku Meredith Grey. V pogovorni oddaji je ameriška igralka razkrila, da po končanem snemanju verjetno svoje igralske kariere ne bo nadaljevala, saj nima več volje večino dneva preživeti na snemanjih. Raje se bo posvetila podjetništvo, ki jo trenutno navdušuje.

Ellen Pompeo se bo po koncu Talentov v belem posvetila podjetništvu.
Ellen Pompeo se bo po koncu Talentov v belem posvetila podjetništvu. FOTO: Profimedia

Priljubljene zdravnica Meredith Grey bo morda zadnja vloga, ki jo bo upodobila igralka Ellen Pompeo. V podkastu Ladies First with Laura Brown je namreč zvezdnica razkrila, da bo zadovoljna, če se bo njena igralska kariera končala skupaj s koncem snemanja Talentov v belem: "Ne pravim, da ne bom nikoli več igrala, morda bom, vendar nisem navdušena nad nadaljevanjem svoje igralske kariere."

"Igralstvo, čeprav nisem igrala milijon različnih vlog, se mi zdi, da mi je uspelo. Sedela sem v prikolicah, potovala naokoli, snemala nekaj v Atlanti, snemala nekaj v Vancouvru. Nimam želje, da bi ob 11. uri ponoči sedela v prikolicah in čakala na snemanje prizorov in na to, da mi režiserjev pomočnik potrka na vrata in mi pove, kdaj lahko jem kosilo. Veš, to je za mlade po srcu. To je za mladino!" je igralka zaupala voditeljici. 

Zvezdnica je v nadaljevanju pogovora dejala, da jo trenutno bolj kot igralstvo zanima podjetništvo: "Na tej stopnji sem bolj podjetna. Navdušen sem nad vlaganjem v podjetja in ustanovitvijo podjetja. To je področje rasti, nad katerim sem navdušena, pri čemer uporabljam svoje možgane na drugačen način."

Vloga v Talentih v belem je Ellen izstrelila med zvezde, saj je bila serija že po prvi sezoni leta 2005 med gledalci zelo priljubljena. V zadnjih letih je sicer gledanost nekoliko padla, kar ni presenetljivo, glede na to, da gre za najdlje trajajočo zdravniško dramo. Septembra bo namreč predvajana že 18. sezona, se pa skoraj vsako leto pojavijo govorice o tem, da se bo snemanje drame morda zaključilo. Skoraj vsako sezono se poslovi kateri od glavnih likov, saj se igralci želijo preizkusiti še v drugih serijah ali filmih.

Ellen v zdravniški drami ni zgolj glavna igralka, ampak tudi producentka. Leta 2018 je postala najbolje plačana igralka televizijske dramske serije, saj je za svojo vlogo prejela več kot 20 milijonov dolarjev (17 milijonov evrov) na leto. Ob podpisu pogodbe za takšno plačo je takrat dejala, da se je odločila, da bo denar služila tako, da bo ostala pri seriji, namesto da bi izkoristila druge igralske priložnosti. "Zame je bilo zdravo domače okolje pomembnejše od kariere," je dejala.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kwa.dugaja
09. 08. 2021 20.21
+1
zakaj pa ne, denarja dovolj...treba probat še kaj drugega. če bi jaz toliko služil bi se tudi hitro upokojil 😁
Jež
09. 08. 2021 20.09
+1
A dej ga lomt,podjetnica bo postala? A dej no dej sm pa mislu da bo šla v mcdonaltsa delat
tech
09. 08. 2021 19.59
+2
Po tolikih let prakse se lahko pridruži naši vladni strokovni ekipi.
User416781
09. 08. 2021 19.42
-3
Raje se bo posvetila podjetništvu, ki jo trenutno navdušuje...čudno zapisano, kot da gre za nek šport...