Tuja scena

Ellie Goulding in Caspar Jopling se ločujeta: Ostajava prijatelja

London, 24. 02. 2024 10.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po štirih letih zakona sta se Ellie Goulding in Caspar Jopling odločila, da se razideta. Razhod sta nekdanja zaljubljenca, ki imata skupaj dveletnega sina Arthurja, potrdila na družbenih omrežjih. Kot je na Instagramu zapisala pevka, sta se za ločene poti odločila že pred časom, a sta to želela ohraniti v zasebnosti. "Ostajava prijatelja," je še zapisala.

Ellie Goulding in Caspar Jopling sta se odločila, da gresta vsak svojo pot. Nekdanja zaljubljenca sta se po štirih letih zakona že pred časom odločila za ločitev, a sta svoj razhod želela ohraniti v zasebnosti. Ker seveda novica ni ostala skrita pred javnostjo, pa se je zvezdnica zdaj odločila spregovoriti na družbenih omrežjih.  

Zvezdnica se je zdaj odločila spregovoriti na družbenih omrežjih.
Zvezdnica se je zdaj odločila spregovoriti na družbenih omrežjih. FOTO: Instagram story

"Glede na nedavne zgodbe menim, da mi ni preostalo drugega, kot da vas vse obvestim, da sva se s Casparjem ločila pred časom," je pevka začela zapis na družbenih omrežjih. "Ostajava tesna prijatelja in uspešno sodelujeva pri vzgoji svojega sina," je še nadaljevala in dodala, da si želi ostalo družinsko dinamiko ohraniti zase in da nastale situacije ne bo več komentirala. "Zahvaljujem se vsem za razumevanje pri spoštovanju naše zasebnosti," je še zaključila.  

Novico o razhodu je na svojem Instagramu potrdil tudi Jopling.
Novico o razhodu je na svojem Instagramu potrdil tudi Jopling. FOTO: Instagram story

37-letnica je v zakonu s pet let mlajšim trgovcem z umetninami dobila sina Arthurja, ki je star dve leti. Novico o razhodu je na svojem Instagramu potrdil tudi Jopling. "Čutim, da moram povedati nekaj o najinem trenutnem statusu, saj močno upam, da bodo tako izginile vse špekulacije o nama. Z Ellie sva se že pred časom odločila, da se ločiva," je zapisal in tako kot slavna pevka dodal, da si želita zasebnosti ter da stvari ne bo več komentiral.  

Govorice o težavah v njunem zakonu so se pojavile pretekli teden, ko so zvezdnico opazili v družbi kostariškega inštruktorja deskanja Armanda Pereza. "Ko Armando ni učil Ellie, ni mogel umakniti rok z nje in jo je potegnil k sebi, da bi jo objel in poljubil," je za Sun Thursday povedal vir, ki ju je opazil na plaži v Kostariki. "Ellie je bila videti srečna in se je ves čas smejala," je še dodal vir. Za razliko od Britanke pa nekdanji mož, s katerim sta se po poročanju virov že v začetku leta 2023 odločila za ločeno življenje, še ni našel nove sreče v ljubezni.  

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Uporabnik1921539
24. 02. 2024 13.59
in moje zivljenje je enako,kot pred to novico.Kdaj nam bo jasno,da he tako pisanje in objavljanje balast v zivljenju.Smesno pa je,da potem zenska zapise,da naj spostujemo njeno zasebnost.Tiho bodi in zivi,pa bo
MojsterSplinter
24. 02. 2024 13.32
-1
Nobeden znan več ne zna ostat skupaj.
anabanana
24. 02. 2024 12.03
-2
A res, in kaj zdaj, a že ima drugega oz drugo❓🤣😂 zanimiva novica🤠
Amor Fati
24. 02. 2024 11.54
+0
Pa tako smo vsi upali da je to bila resnična ljubezen. 🤣
devlon
24. 02. 2024 11.13
+1
Itak, med je polizan..oziroma smetana. Gremo dalje
peteretep
24. 02. 2024 11.04
-1