Tuja scena

Emma Stone hčerko poimenovala po babici

Los Angeles, 24. 05. 2021 21.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Z oskarjem nagrajena igralka Emma Stone in njen izbranec Dave McCary, ki sta se marca razveselila prvorojenke, svoje zasebnosti za razliko od nekaterih drugih zvezdnikov ne delita z mediji niti svoje zasebnosti ne objavljata na družbenih omrežjih. A kljub temu je v javnost prišla informacija, da sta deklico poimenovala Louise Jean McCary.

Emma Stone je za hčerko izbrala ime Louise Jean McCary.
Emma Stone je za hčerko izbrala ime Louise Jean McCary. FOTO: AP

Emma Stone in Dave McCary sta 13. marca postala starša. Šele nekaj dni po porodu je javnost izvedela, da sta se razveselila deklice, no, zdaj pa je znano tudi njeno ime, ki ima poseben pomen. Prvi so za ime izvedeli pri TMZ-ju, kjer so se dokopali do dekličinega rojstnega lista, v katerem je zabeleženo, da sta jo starša poimenovala Louise Jean McCary.

Ema in njena hči si pravzaprav delita isto srednje ime - Jean. Ime je poklon Emmini babici Jean Louise. Iz rojstnega lista je med drugim še razvidno, da se je Louise rodila v zasebni bolnišnici Cedars-Sinai v Los Angelesu.

 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Emma Stone in Dave McCary sta se spoznala na snemanju oddaje Saturday Night Live. McCarey namreč sodeluje kot producent posameznih segmentov oddaje, sama pa je decembra 2016 v eni od oddaj sodelovala kot voditeljica. Svoje romantične zveze dlje časa nista potrdila, nato pa sta se v javnosti skupaj prvič pojavila na prireditvi nagrad SAG.

Njuna ljubezen se je sčasoma samo še krepila, decembra 2019 pa sta se zaročila. Poročne zaobljube sta si izmenjala na skrivni poroki, ki se je odvila septembra lani. Z oskarjem nagrajena igralka je nosečnost uspela zadržati zase kar nekaj mesecev, saj so jo paparaci z nosečniškim trebuščkom prvič ujeli šele letos januarja, ko je bila že visoko noseča.

Koronavirus pasica nova
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TooSick
25. 05. 2021 12.04
+1
Valja tale emma
real....
24. 05. 2021 21.53
-1