Tuja scena

Emma Stone: Leonardo DiCaprio je bil ljubezen mojega življenja

Los Angeles, 20. 05. 2021 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hollywoodska igralka je priznala, da je bila kot najstnica noro zaljubljena v DiCapria, ki je takrat že blestel na televiziji in velikih platnih. Titanik si je v kinematografih ogledala kar sedemkrat, ko sta se srečala na odru podelitve oskarjev, pa je razmišljala samo o njem in dejstvu, da je njegova slika krasila njeno otroško sobo.

Emma Stone je bila v otroštvu noro zaljubljena v Leonarda DiCapria, ki je v času njenega zgodnjega otroštva že nastopal v televizijski seriji Growing Pains. Med pogovorom v eni od ameriških radijskih oddaj je razkrila, o čem je razmišljala, ko je prejemala oskarja za najboljšo vlogo v filmu Dežela La La. Igralka, ki se je prestižne nagrade razveselila leta 2017, je namreč pred tem izvedela, da ji jo bo v roke predal prav njen idol iz najstniških let.

Emma Stone je bila v Leonarda zaljubljena celotno otroštvo.
Emma Stone je bila v Leonarda zaljubljena celotno otroštvo. FOTO: Profimedia

"Leonardo DiCaprio, to je vse, kar mi je hodilo po glavi v tistem trenutku," je bila iskrena Stonova in dodala, da si je Titanik v kinematografih ogledala kar sedemkrat. "Bil je ljubezen mojega življenja. Njegovo sliko s podpisom sem imela izobešeno v svoji sobi. Dobila sem jo za 12. rojstni dan. Na oskarjih sem hodila proti Leonardu in to je bil najbolj nenavaden občutek v mojem življenju. Nisem mogla verjeti," je povedala.

Leonardo je blestel v Titaniku, ki si ga je Emma ogledala kar sedemkrat.
Leonardo je blestel v Titaniku, ki si ga je Emma ogledala kar sedemkrat. FOTO: Profimedia

Emma je še danes prepričana, da Leo misli, da je čudna. Nenavadna pa se ji zdijo tudi lastna čustva do priljubljenega igralca: "Čuden občutek, on je resnična osebnost, jaz pa sedim ob njem in se obnašam, kot da sem še vedno zatrapana 12-letnica."

Oskarjevka, ki se je lani poročila s scenaristom Davom McCaryjem, je dodala še, da o DiCapriu misli le najbolje, vključno s tem, da je izvrsten igralec, svojih čustev pa kljub temu ne more skrivati: "V moji glavi bo za vedno ostal Jack Dawson. To bo ostal za zmeraj," je še dodala.

Koronavirus pasica nova
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Bofur
20. 05. 2021 11.15
+0
ahahahahahaha, jaz sem pa bil zaljubljen v princes Leio pa v Sharon Stone in Samantho Fox
Špartanec
20. 05. 2021 11.08
-1
Ta bi kuj padla.
ChanningSlo
20. 05. 2021 09.38
+3
Simpaticna, lustna pa se fajn igralka! 🤗
PegySue
20. 05. 2021 08.47
+9
Hehe,simpatičen opis. Luštna igralka.
lordG
20. 05. 2021 08.19
-16
In kaj razen denarja vidi na tem gujdeku?
asdfghjklqwertz
20. 05. 2021 08.10
+12
Če bi jaz imel toliko šans pri njej, bi jo takoj vzel.
Hasta la victoria siempre
20. 05. 2021 08.10
+5
to sem pa res rabil danes to zvedeti..bravo 24ur..