14°C

Znan spol otroka Emme Stone: rodila je deklico

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
3
Igralka Emma Stone in njen izbranec Dave McCary, ki sta decembra lani naznanila zaroko, sta pred kratkim postala starša. Po veseli novici pa je zdaj v javnost prišla še informacija, da sta se razveselila deklice.

Emma Stone je rodila deklico.
Emma Stone je rodila deklico.FOTO: AP

Hollywoodska igralka Emma Stone in njen mož Dave McCary sta se pred dnevi razveselila deklice, poroča People. 32-letna zvezdnica in soprog svojo zasebnost pred javnostjo skrbno skrivata, zato za zdaj še ni znano, katero ime sta izbrala za prvorojenko.

Novembra 2018 je v intervjuju za revijo Elledejala, da se je želja po otroku razvila s starostjo: "Moj pogled na otroke se je spreminjal z leti," je takrat dejala. "Nikoli nisem bila varuška ali kaj podobnega. Kot najstnica sem si mislila: Nikoli se ne bom poročila, nikoli ne bom imela otrok. Potem pa sem se postarala in sem spremenila mišljenje: Resnično se želim poročiti in si resnično želim imeti otroke."In želja se ji je uresničila.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Par se je zaročil decembra 2019, poročne zaobljube pa sta si izmenjala na skrivni poroki, ki se je odvila septembra 2020. Hollywoodsko igralko so paparaci z nosečniškim trebuščkom ujeli januarja 2021.

Emmo Stone si lahko ogledate tudi v Film 43, ki je na voljo na VOYO.

Z oskarjem nagrajena igralka je moža Dava spoznala na snemanju oddaje Saturday Night Live. McCarey namreč sodeluje kot producent posameznih segmentov oddaje, sama pa je decembra 2016 v eni od epizod šova sodelovala kot voditeljica. Svoje romantične zveze nista potrdila dlje časa, nato pa sta se v javnosti skupaj prvič pojavila na prireditvi ob podelitvi nagrad SAG.

Koronavirus pasica nova