Tuja scena

Emma Willis: Ko mi je Evelyn povedala, da je brala o očetovi bolezni, sem se zjokala

Los Angeles, 23. 05. 2023 21.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Emma Heming Willis je že večkrat priznala, da je demenca ena težjih bolezni, ne le za človeka, ki se z njo spopada, temveč predvsem za njegove svojce. Prav to sama trenutno doživlja na lastni koži, saj se z omenjeno boleznijo sooča njen mož, igralec Bruce Willis, njegovo stanje pa močno vpliva na vse okoli njega. Celo njuna 9-letna hči Evelyn se je sama od sebe pozanimala o njegovi bolezni in svojo mamo podučila o tem, kako morata skrbeti za slavnega 68-letnika.

"Povedati vam moram zgodbo in upam, da mi bo uspelo to storiti brez joka. Ko mi je Evelyn povedala, da je brala o očetovi bolezni, sem se zjokala," je začela Emma Heming Willis v posnetku, ki ga je delila na svojem Instagramu. Kot je razvidno z videa, je 44-letnico močno ganilo, da se je njena 9-letnica sama od sebe seznanila s posebnostmi bolezni, kot je demenca, za katero boleha njen mož in dekličin oče Bruce Willis.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Podjetnica, ki je diagnozo slavnega igralca z javnostjo delila februarja 2022, je priznala, da jo je Evelyn naučila nekaj novega. "Nekega dne mi je rekla, če vem, da ljudje z demenco lahko postanejo zelo dehidrirani. Tega nisem vedela, ko sem jo vprašala, kako to ve ona, pa mi je povedala, da je v šoli med prostim časom iskala zabavna dejstva o demenci," je nadaljevala Emma v posnetku in obenem dodala, da je 9-letnica resnično hči svojega očeta, saj tudi Bruce zelo rad in pogosto brska po spletu za 'zabavnimi' dejstvi.  

"Obljubila sem ji, da bova vedno poskrbeli, da bo imel oče pri sebi steklenico vode. Hvala, da si me to naučila," se je zvezdnica iskreno zahvalila svoji radovednici v posnetku in kasneje pozvala sledilce, naj se tudi sami učijo o boleznih svojih bližnjih. "Najbolj ljubeča in sočutna stvar, ki jo lahko storimo kot družina ali prijatelji za svoje bližnje, je, da smo radovedni in se poučimo o njihovi bolezni," je še dodala.  

V komentarjih so se zvrstila števila sporočila podpore, oglasila se je še ena igralčeva hčerka. "O moj bog, Evelyn. Zaradi te zgodbe sem se popolnoma raznežila," je zapisala 31-letna Scout, ki jo ima 68-letnik s prvo ženo Demi Moore. Zvezdnik je sicer oče petih deklet – s trenutno ženo Emmo ima še 11-letno Mabel, s slavno igralko, s katero je bil poročen med leti 1987 in 2000, pa 29-letno Tallulah in 34-letno Rumer, ki ga je konec aprila prvič osrečila z nazivom dedek.  

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

punkracij
23. 05. 2023 21.32
+6
Nihče ni imun na bolezen,vedno ga bom imel za junaka na filmu.