Tuja scena

Ethan Hawke z družino pripravil manjši koncert iz samoizolacije

Los Angeles, 29. 03. 2020 09.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mnogi glasbeniki so že sedli za svoje inštrumente in iz svojih rezidenc oboževalcem pripravili koncert. Pojoči družbi se je pridružila še družina Hawke.

V teh dneh, ko se svet spopada z epidemijo koronavirusa in se ljudje večinoma zadržujejo v svojih domovih, nas svetovni in domači zvezdniki zabavajo prek družbenih omrežij. Najbolj razvpit domači koncert je zagotovo imel John Legend. Samo njegov posnetek si je ogledalo več kot tri milijone ljudi, zabavamo pa vas tudi na 24ur.com, kjer vam ob sobotah, ponedeljkih, sredah in petkih pripravljamo virtualne koncerte s kavča.

Maya Hawke v družbi očeta Ethana
Maya Hawke v družbi očeta Ethana FOTO: Profimedia

Igralka in pevka Maya Hawke se je pridružila spletnim nastopom in na Instagramu objavila mini koncert, del katerega je bil tudi slavni igralec, njen oče Ethan Hawke. Družinskemu bendu so se pridružili tudi Mayini sestri Clementina in Indiana ter brat Levon, ki je igral kitaro. Svojim sledilcem so zapeli pesem Townesa Van Zandta To Live Is to Fly. Maya se je na koncu pesmi svojim sledilcem prikupno opravičila, da je malce pomešala besedilo, a da se ji zdi, da je celoten nastop zvenel dobro. Družina, ki je pokomentirala nastop, si je privoščila tudi Levona, ki so ga dražili, da bi moral tudi on peti. Ta jim je rekel, da jim raje vsak dan plača pet dolarjev, kot da poje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Video ima več kot 600 tisoč ogledov in ogromno pozitivnih komentarjev. Med drugim tudi zabavne: "Ali bi me posvojili? Z veseljem bi bila del te zabavne družine."

Maya, ki je bila prvi vokal pojoče družbe, je najstarejša Ethanova hči, ki jo ima z Umo Thurman. Ethan je svoje glasbene sposobnosti pokazal že v komediji Juliet, Naked, nocoj ob 20. uri pa ga lahko vidite v akcijskem filmu Sedem veličastnih na Kanalu A.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Uporabnik1110355
29. 03. 2020 12.45
+3
Izjemen igralec, Staten island, najboljši v Maudie, Kruta resničnost.....
getge
29. 03. 2020 10.23
+8
dzabe njim iz svojih vil..
devlon
29. 03. 2020 10.18
+1
Nikol ne morejo utihnt..
lidu
29. 03. 2020 10.07
+3
Maya ima zelo pomirjajoč glas. Lepo...