Tuja scena

Eva Longoria o prijateljstvu z Victorio Beckham: Nerazdružljivi sva

New York, 05. 06. 2023 12.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Eva Longoria je v nedavnem intervjuju spregovorila o dolgoletnem prijateljstvu z Victorio Beckham. Zvezdnici sta se zbližali, ko se je Victoria z Davidom in njunimi štirimi otroki preselila v Los Angeles, od takrat naprej pa sta po besedah igralke praktično nerazdružljivi.

Eva Longoria in Victoria Beckham
Eva Longoria in Victoria Beckham FOTO: Profimedia

Zvezdnica Razočaranih gospodinj Eva Longoria je v intervjuju za The Times dejala, da imata z Victorio Beckham posebno prijateljsko vez. "Neločljivi sva. Želim si, da bi ljudje vedeli, kako zabavna, očarljiva in pametna je Victoria," je dejala o svoji prijateljici. "Najbolj zabavna oseba je. Mislim, da je introvertirana, ampak z mano je ekstrovertirana. Nerazdružljivi sva."

Eva je spoznala Victorio prek svojega nekdanjega moža, košarkarja Tonyja Parkerja, ki je prijatelj Davida Beckhama. Ko se je družina Beckham preselila v Los Angeles, sta se zvezdnici začeli družiti, obiskovali pa sta se tudi v tujih mestih, kot sta London in Pariz. "Ves čas prenočiva druga pri drugi, večinoma v njihovi podeželski hiši v Londonu. Ponavadi celo noč klepetava." Dodala je, da je Victoria izjemno zvesta prijateljica. "Nikoli ni trenutka, ko je ne bi mogla poklicati, ker ni dosegljiva, ali ko jaz letim k njej ali ona k meni. Ali ko 'ropam' njeno omaro. Daje mi materinske in poslovne nasvete." O njunem trdnem prijateljstvu priča tudi dejstvo, da je Eva botra Victorijini hčeri Harper, ki jo je igralka v intervjuju opisala kot ljubko, čudovito in prijetno mlado damo. 

Eva Longoria je nedavno ob predstavitvi svojega režiserskega prvenca spregovorila o neenakosti v Hollywoodu. Izpostavila je, da se režiserkam, kot je ona, ki pripadajo manjšini, napake v Hollywoodu ne tolerirajo. "Težava je v tem, da če ta film doživi neuspeh, bodo ljudje takoj sklepali, da zgodbe Latinoameričanov niso uspešne. Ženske režiserke pač niso uspešne, bodo še dejali. Me ne dobimo veliko priložnosti. Belopolti moški lahko režira film za 200 milijonov, ne uspe in dobi drug projekt, kar je težava. Jaz dobim eno priložnost, delam dvakrat več, dvakrat hitreje in za dvakrat manjši denar," je povedala.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mio56
05. 06. 2023 17.12
+2
pač prst, jezik, cela roka...ce pa slučajno ni zadost pa poskusmo še s stopalom. ah ja vsak ma svoje veselje
Dinho8O
05. 06. 2023 14.26
-2
Sanjski lezbični par imo
Podlupo
05. 06. 2023 13.56
-2
Nič posebnega nista
coca.eskim
05. 06. 2023 14.28
-1
wsharky
05. 06. 2023 13.48
+2
tudi jaz bi z obema prijateljeval
Prinašalec
05. 06. 2023 13.43
-3
Vemo kaj je nerazdružljivi.
Blue Dream
05. 06. 2023 13.04
+2