Tuja scena

Eva Longoria še ena od zvezdnikov, ki se podajajo v posel s tekilo

Los Angeles, 21. 07. 2021 08.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka se je pridružila številnim zvezdnikom, ki so se odločili, da bodo svoj denar vložili v podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo žganih pijač. Longoria se je odločila za tekilo, prav tako kot njeni hollywoodski kolegi Dwayne Johnson, Nick Jonas, LeBron James, Justin Timberlake, Adam Levine in drugi.

Eva Longoria, ki je zaslovela v seriji Razočarane gospodinje, bo že avgusta na tržišče poslala izdelek, povezan s svojimi koreninami. Igralka mehiškega porekla je ponosna, da bodo njeni oboževalci lahko kupili znamko pijače, ki sovpada s ponosom, ki jo prežema ob raziskovanju lastne kulturne dediščine, produkt pa opisuje kot nekaj, kar ima zgodovino v srcu mehiške zvezne države Jalisco.

Eva Longoria bo avgusta predstavila novo znamko tekile.
Eva Longoria bo avgusta predstavila novo znamko tekile. FOTO: Profimedia

V posel z žganimi pijačami sta se pred kratkim podala tudi igralca George Clooney in Bryan Cranston. Zvezdnica, ki je pred kratkim s svojo kampanjo dvignila največ prahu, pa je vsekakor Kendall Jenner. Ta je predstavila znamko priljubljene žgane pijače, ki jo je poimenovala 818 Tequila. Manekenki in članici klana Kardashian-Jenner je uspelo njen produkt že razprodati, kar pa je s sestrami, resničnostnimi zvezdnicami, na zabavi v Los Angelesu izdatno proslavila. Veselega dogodka so se udeležile tudi Hailey Baldwin, Kate Hudson in Katy Perry.

Druga znana imena iz sveta zabave, ki so se prav tako odločila javnosti predstaviti lastne znamke tekile, pa so: Dwayne Johnson, ki se je odločil za ime Teremana, Nick Jonas prodaja pijačo z imenom Villa One, LeBron James uspehe žanje s tekilo Lobos 1707, Justin Timberlake je ponosen na svoj brand 901 Tequila, Adam Levine promovira svojo Santa Mezquilo, trend pa so izkoristili tudi rockerji iz zasedbe AC/DC, ki so pijačo poimenovali kar Thunderstruck Tequila.

Koronavirus pasica nova


 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

martinov
21. 07. 2021 11.50
+2
Ni več za seks, ampak le za tekvilo !! Nizko je padla !
User751167
21. 07. 2021 10.44
-2
Zame je še vedno CC 👍
Nin?a1229
21. 07. 2021 10.33
-2
Aha, on ma pa korenine v Mehiki, to bo pa šlo...
DemokracijaMolka
21. 07. 2021 09.35
+3
Veliko filmov in serij propagira tako droge, kot alkohol. No v primeru vseh teh zvezdnic in zvezdnikov, pa je govora predvsem o pranju denarja. Da ne bo pomote seveda. Pri nas je to ustaljena praksa pri albanskih zelenjavarjih, prodajalcih sladoleda in preostale kebab-burek ponudbe. V nadaljevanju se denar opere tudi pri nakupih nepremičnin ter migracijah v mesta kot so Velenje, Celje, Koper, ... kjer se ustvarjajo albanske četrti, kjer veljajo druga pravila. NO, sicer sem malo zašel, v Ameriki je podoben princip latinosov, v Tibetu in Afriki ekspanzirajo Kitajci, Nemčija in Francija pa so obljubljena dežela za Arabce, vsi ostali pa izginjamo, ker so naše prioritete demokratične in predvsem NEnacionalistične.
Smartbtm
21. 07. 2021 08.35
-2
alko, droga, sex,...to je to
karamba34
21. 07. 2021 08.24
-1
Pol litra tekile na dan, odžene zdravnika stran.
martinov
21. 07. 2021 11.52
+0
In si na POP TV in Kanalu A, kjer ti za reklamo ponudijo vsemogoče !!