24°C

Eva Longoria še ena od zvezdnikov, ki se podajajo v posel s tekilo

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
7
Igralka se je pridružila številnim zvezdnikom, ki so se odločili, da bodo svoj denar vložili v podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo žganih pijač. Longoria se je odločila za tekilo, prav tako kot njeni hollywoodski kolegi Dwayne Johnson, Nick Jonas, LeBron James, Justin Timberlake, Adam Levine in drugi.

Eva Longoria, ki je zaslovela v seriji Razočarane gospodinje, bo že avgusta na tržišče poslala izdelek, povezan s svojimi koreninami. Igralka mehiškega porekla je ponosna, da bodo njeni oboževalci lahko kupili znamko pijače, ki sovpada s ponosom, ki jo prežema ob raziskovanju lastne kulturne dediščine, produkt pa opisuje kot nekaj, kar ima zgodovino v srcu mehiške zvezne države Jalisco.

Eva Longoria bo avgusta predstavila novo znamko tekile.
Eva Longoria bo avgusta predstavila novo znamko tekile.FOTO: Profimedia

V posel z žganimi pijačami sta se pred kratkim podala tudi igralca George Clooney in Bryan Cranston. Zvezdnica, ki je pred kratkim s svojo kampanjo dvignila največ prahu, pa je vsekakor Kendall Jenner. Ta je predstavila znamko priljubljene žgane pijače, ki jo je poimenovala 818 Tequila. Manekenki in članici klana Kardashian-Jenner je uspelo njen produkt že razprodati, kar pa je s sestrami, resničnostnimi zvezdnicami, na zabavi v Los Angelesu izdatno proslavila. Veselega dogodka so se udeležile tudi Hailey Baldwin, Kate Hudson in Katy Perry.

PREBERI ŠE
Kendall Jenner predstavila lastno znamko tekile

Druga znana imena iz sveta zabave, ki so se prav tako odločila javnosti predstaviti lastne znamke tekile, pa so: Dwayne Johnson, ki se je odločil za ime Teremana, Nick Jonas prodaja pijačo z imenom Villa One, LeBron James uspehe žanje s tekilo Lobos 1707, Justin Timberlake je ponosen na svoj brand 901 Tequila, Adam Levine promovira svojo Santa Mezquilo, trend pa so izkoristili tudi rockerji iz zasedbe AC/DC, ki so pijačo poimenovali kar Thunderstruck Tequila.

PREBERI ŠE
Arnold Schwarzenegger in LeBron James skupaj v posel s tekilo

Koronavirus pasica nova