Tuja scena

Festival, na katerem bi morala nastopiti Lizzo, odpovedan

Philadelphia, 09. 08. 2023 14.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Velika glasbena imena letos ne bodo nastopila na odru festivala Made in America, saj je festival odpovedan. Organizatorji so za razlog odpovedi navedli hude okoliščine, vseeno pa se mnogi sprašujejo, ali ima trenutni plaz kritik okrog pevke Lizzo kaj opraviti z odpovedjo.

V Filadelfiji letos ne bo glasbenega festivala Made In America, saj je odpovedan zaradi "hudih okoliščin". Zvezdniška zasedba naj bi vključevala Metro Boomin, Ice Spice, Latto, Coi Leray, Doechii, Mase in Cam'ron, s SZO in Lizzo kot glavnima.

Letošnji festival Made in America, na katerem bi morala nastopiti Lizzo, odpovedan.
Letošnji festival Made in America, na katerem bi morala nastopiti Lizzo, odpovedan. FOTO: Profimedia

Izjava organizatorja se glasi: "Zaradi hudih okoliščin, ki niso pod nadzorom produkcije, festivala Made In America leta 2023 ne bo. Ta odločitev je bila težka in ni bila sprejeta niti zlahka niti brez velikega premisleka."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Lizzo je trenutno na udaru kritik, saj jo njene nekdanje plesalke obtožujejo spolnega nadlegovanja in sramotenja zaradi teže, pevka pa obtožbe zanika. Ni jasno, ali ima njena trenutna polemika kaj opraviti z odpovedjo festivala. Pravijo, da nameravajo prihodnje leto to izkušnjo vrniti v Filadelfijo in vsem, ki so kupili vstopnice, ponujajo vračila denarja.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nace Štremljasti
09. 08. 2023 19.37
+0
neutolažljivo jokam da ne bom mogel tega videti,sem čisto na psu
Kriminalna Država
09. 08. 2023 18.29
+2
Pa kaj je to en WOKE Lizzard?