Tuja scena

Gigi Hadid o skrivnem TikTok profilu: Sem le opazovalka

Los Angeles, 02. 02. 2022 21.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Manekenka Gigi Hadid je priznala, da ima skrivni profil na družbenem omrežju TikTok, katerega uporablja zgolj za 'gledanje' videoposnetkov drugih, sama pa pod tem imenom ne objavlja ničesar. Med intervjujem za naslovnico revije InStyle se je označila za 'opazovalko', najraje pa spremlja videe, povezane z materinstvom in umori.

Zanimanja Gigi Hadid so res nenavadna. Zvezdnica je pred kratkim v intervjuju priznala, da je lastnica skrivnega računa na družbenem omrežju TikTok, ki pa ga uporablja zgolj za gledanje videov, ki jih objavljajo drugi, sama pa na njem ne objavlja ničesar. Kot je dejala, je zgolj 'opazovalka', zanimajo jo pa predvsem teme, povezane z otroki in preiskovanjem zločinov.

Gigi Hadid
Gigi Hadid FOTO: Profimedia

"Imam skrivni račun na TikToku, na katerem ne objavljam in ne sledim nikomur, ki ga tudi v resnici poznam," je priznala 25-letnica. "Sem opazovalka, gledam pa predvsem videe, ki so namenjeni mamicam in kosilom za otroke," je še dodala zvezdnica, ki ima enoletno hči Khai s pevcem Zaynom Malikom. Priznala je še, da aplikacijo uporablja za ogled videoposnetkov o resničnih zločinih in zgodbah o umorih, zasledovalcih in podobnih tematikah.

Manekenka pa se zabava tudi ob videoposnetkih, v katerih ljudje organizirajo stvari ali čistijo: "Obstajajo neki čistilci bazenov, ki z uporabo sprejev in čistil očistijo plesen, dokler se ti bazeni znova ne svetijo in izgledajo kot novi. Spremljam tudi človeka, ki hodi v hiše ljudi, ki so kopičili stvari, oblečen v zaščitno obleko jih popolnoma očisti in pripravi za prodajo."

Zvezdnica pa v intervjuju ni razpravljala le o svojih nenavadnih zanimanjih in hobijih, ponosna mamica se je pohvalila tudi s tem, kako pametna je njena enoletnica: "Tako zelo dovzetna je. Vedno opazuje in se uči. Res je neverjetna. Še zmeraj ne morem verjeti, to je res noro. Veliko prijateljic, ki so prav tako mamice, čuti enako."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.