0°C

Gigi Hadid s slovenskim izdelkom obdarila Zayna

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
14
Gigi Hadid je svojemu izbrancu in očetu njune hčerke Zaynu Maliku voščila za njegov rojstni dan, ob tem pa objavila fotografijo slikanice, na kateri je Zayn z dojenčkom v naročju prikazan kot oče. Personalizirana knjiga je namreč delo slovenskega podjetja Mali junaki.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Kot smo že poročali, je Gigi Hadid svojemu izbrancu Zaynu Maliku za 28. rojstni dan voščila tudi na družbenih omrežjih: ''Moštvo brez spanja,'' je uvodoma šaljivo zapisala 25-letna manekenka in nadaljevala, ''vse najboljše našemu očku. Ljubim te, hvala, ker sem zaradi tebe postala mamica najboljši deklici na svetu.'' 

Gigi je ob voščilu objavila tudi njuno fotografijo, na kateri sta oblečena v nenavadna zimska oblačila in obutev. Dodala pa je tudi delček slikanice, na kateri je Zayn z dojenčkom v naročju prikazan kot oče. Gre za personalizirano knjigo Ko bo Dorothea velikapodjetjaMali junaki, ki v tujini deluje pod imenom Hooray heroes.

Gigi Hadid Zaynu podarila personalizirano knjigo slovneskega podjetja Mali junaki.
Gigi Hadid Zaynu podarila personalizirano knjigo slovneskega podjetja Mali junaki.FOTO: Instagram

Gigina poteza je presenetila soustanovitelja podjetja Mica Melanška, ki je za 24ur.com povedal: "Tokrat to, da je naša knjiga 'Ko bo Dorothea velika', ni bilo naše maslo. Očitno se je Gigi sama odločila, da svojemu Zaynu letos podari nekaj prav posebnega. Mi pa smo vse to odkrili povsem po naključju."  In tako dobil dodatno potrditev, da delajo dobro in dodatno motivacijo za nastanek česa novega.

Gigi se je tako pridružila številnim zvezdnikom, ki so že pokazali navdušenje nad personaliziranimi knjigicami, med njimi so Khloe Kardashian, Kim Kardashian,David Beckham.

Koronavirus pasica november