Tuja scena

Gisele Bündchen delila redko fotografijo družinskega srečanja

Rio de Janeiro, 29. 09. 2023 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Brazilska manekenka Gisele Bündchen le redko v javnosti govori o svoji družini, še redkeje pa objavlja njene fotografije. Zvezdnica je sedaj naredila izjemo in s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila fotografijo družinskega srečanja, na kateri je s svojimi sestrami Rafaelo, Grazielo, Gabrielo, Raquel in sestro dvojčico Patricio ter starši.

Gisele Bündchen je s svojimi oboževalci delila utrinek iz zasebnega življenja. V galeriji fotografij, objavljenih na njenem Instagramu, je 43-letna manekenka delila redek posnetek svojih petih sester z nedavnega družinskega srečanja v Braziliji. Na enem od posnetkov je zbranih vseh pet manekenkinih sester, ki nasmejane zrejo v kamero, medtem ko se za mizo stiskajo k staršema Vânii in Valdirju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Vedno v mojem srcu in molitvah," je pripisala Bündchnova, ki sta se ji na potovanju pridružila tudi 10-letna hči Vivian in 13-letni sin Benjamin. Zvezdnica je delila še fotografijo sebe, ki pozira ob kipu Jezusa v Riu de Janeiru, objavila pa je še nekaj posnetkov sebe in svojih otrok, ki preživljajo čas z njenimi starši, sestrami in njihovimi otroki.

43-letnica je nedavno za revijo People spregovorila o skrbi za njene starajoče se in bolne starše. "Bilo je zelo težko obdobje za mojo družino in bilo je težko na vseh področjih mojega življenja. Občutek imam, da kadar dežuje, lije. Z vsemi ovinki in obrati, ki jih življenje prinese, je najboljše, kar lahko storimo, to, da sprejmemo, kar nam je dano v naši bližini," je povedala.

Gisele je neverjetno povezana s svojimi sestrami in po poročanju Vanity Faira so z izjemo Graziele, ki dela kot sodnica, vse njene sestre kdaj delale skupaj z njo. Medtem ko je Gabriela delala kot njena odvetnica, je bila Raquel njena računovodkinja, Rafaela pa oblikovalka spletne strani. Njena dvojčica Patricia, ki jo krajše imenujejo Pati, je že dolgo njena menedžerka in nadzira njene posle.

"Vem, da mi stoji ob strani, tako kot jaz njej. Zaupava si in vedno želiva le najboljše druga za drugo, kar je neprecenljivo," je pred časom povedala o sestri dvojčici. "Moja družina mi pomeni vse in moje sestre so moje najboljše prijateljice, čeprav se včasih ne strinjamo o vsem. Družina nam daje temelje, so naši najboljši učitelji in nam pomagajo postati, kdo smo," je odkrito povedala svoje mnenje.

"Vedno, ko imamo priložnost čas preživeti z družino, je super. Še posebej lepo je opazovati vezi, ki so jih stkali naši otroci, ki odraščajo," je še dodala manekenka, ki se je oktobra 2022 ločila od moža Toma Bradyja, božični čas pa je takrat prav tako preživela s svojo družino in starši, ki živijo v Braziliji.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.