Tuja scena

Gisele Bündchen in Tom Brady potrdila ločitev: 'Oddaljila sva se'

Florida, 28. 10. 2022 17.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V medijih se je že dober mesec šušljalo, da je zakon Gisele Bündchen in Toma Bradyja v težavah, govorice pa so se sedaj izkazale za resnične. Manekenka je namreč na družbenem omrežju potrdila, da se po 13 letih zakona in dveh otrocih s športnim zvezdnikom ločujeta. Zapisala je, da sta se s Tomom oddaljila, odločitev o ločitvi pa je bila sporazumna.

Zakona Gisele Bündchen in Toma Bradyja je konec."Z veliko hvaležnostjo za čas, ki sva ga preživela, sva se s Tomom sporazumno ločila. Moja prioriteta so vedno bili otroci, ki jih imam rada z vsem svojim srcem. Še naprej jih bova skupaj vzgajala in jim dajala ljubezen, oskrbo in pozornost, ki jo potrebujejo," je v zgodbi na Instagramu zapisala manekenka in s tem potrdila govorice o ločitvi, ki so že nekaj časa odmevale v javnosti.

Gisele Bündchen in Tom Brady sta se po 13 letih zakona ločila.
Gisele Bündchen in Tom Brady sta se po 13 letih zakona ločila. FOTO: Profimedia

V nadaljevanju je zapisala, da odločitev, da z igralcem ameriškega nogometa končata svoj zakon, ni bila lahka, a sta se žal oddaljila. "Seveda je težko iti skozi to, ampak hvaležna sem za čas, ki sva ga preživela skupaj, in Tomu kot vedno želim le vse najboljše." Dodala je, da v teh težkih časih prosi za zasebnost.

Na Instagramu se je oglasil tudi Brady, ki je zapisal, da sta v preteklih dnevih z ženo po 13 letih zakona končala ločitveni postopek. "Do te odločitve sva prišla sporazumno in s hvaležnostjo za čas, ki sva ga skupaj preživela. Počaščena sva z najinimi lepimi in čudovitimi otroci, ki bodo še naprej središče najinega sveta v vsakem pogledu. Še naprej bova sodelovala kot starša, da bodo vedno prejeli ljubezen in in pozornost, ki si jo zaslužijo." Tudi on je zapisal, da sta se za ločitev odločila po dolgem premisleku, kot za vse druge, ki so šli po podobni poti, pa je bilo tudi za njiju to boleče in težko. "Drug drugemu želiva le najboljše, ko vstopava v novo poglavje življenja, ki mora biti še zapisano."

Gisele je februarja Tomu stala ob strani, ko je končas svojo športno kariero.
Gisele je februarja Tomu stala ob strani, ko je končas svojo športno kariero. FOTO: AP

Zvezdnika sta se poročila leta 2009, v času zakona pa sta se razveselila sina Benjamina in hčerke Vivian. Brady ima iz prejšnje zveze z igralko Bridget Moynahan 15-letnega sina Jacka

Februarja je družina športniku stala ob strani, ko se je po 22. sezonah in sedmih osvojenih prstanih v ligi NFL upokojil od aktivnega igranja ameriškega nogometa. Gisele ja takrat na Instagramu zapisala: "Tako zelo sem ponosna nate in na vse, kar si moral v teh letih fizično in čustveno premagati. Občudujem tvojo predanost in vse, kar si dosegel. Rad imaš to, kar počneš, in za seboj puščaš zapuščino, ki je lep zgled za prihodnje generacije. Si najbolj predana, osredotočena in psihično trda oseba, kar sem jih kdaj srečala." Tom je sicer po dveh mesecih preklical športno upokojitev in sporočil, da bo naslednjo sezono spet nosil dres Tampa Bay Buccaneers, kar pa naj bi takrat pošteno ogrozilo njun zakon.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

StarWars
30. 10. 2022 08.45
+1
Kaj so to zaeni super ljudje? Navadni smrtniki se kregajo in preganjajo po sodišču, zvezdniki se pa tako lepo in civilizirano ločujejo, hvaležni za vse in prijatelji za vedno.... Folk, mal se moramo zamislit nad seboj....
LETEČA PODGANA
29. 10. 2022 12.11
+1
Pa to je res športna novica
Kuku456
28. 10. 2022 21.42
+3
Ladja se je potopila se je jambor zlomil. Naslednja jlo
PegySue
28. 10. 2022 19.06
+7
Škoda.Bila sta lep par..
Rikverc
28. 10. 2022 18.52
-1
Omojbog pa ne noooo