Tuja scena

Gisele Bündchen kupila vilo v bližini Toma Bradyja

Miami, 11. 11. 2022 14.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Gisele Bündchen in Tom Brady sta prejšnji mesec sporočila, da sta se ločila, ob tem pa zapisala, da sta njuna prioriteta otroka, ki ju želita vzgajati z ljubeznijo in jima dajati vso pozornost, ki jo potrebujeta. Da ju bosta lahko lažje vzgajala skupaj, je manekenka sedaj kupila vilo v vrednosti 11,2 milijona evrov v bližini športnikove vile v Miamiju, ki je sicer še v gradnji.

Gisele Bündchen je po poročanju Page Sixa oktobra skrivaj kupila vilo na miamijski obali, ki ima skoraj neposreden pogled na vilo, ki jo na otoku Indian Creek gradi njen nekdanji mož Tom Brady. Manekenkina nova vila ima kar pet spalnic, sedem kopalnic, bazen, kinodvorano in telovadnico, kar si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Zvezdničin nakup dokazuje, da sta imela s Tomom težave že dlje časa, saj si je po poročanju tabloida Gisele prvič ogledala posestvo 16. avgusta. Kljub napetim odnosom pa se je očitno odločila, da ostane v bližini igralca ameriškega nogometa. "Dobesedno lahko plavaš od Giselinega do Tomovega stanovanja, ne da bosta to dejansko počela, ampak obe vili bosta imeli pomol. Zelo lahko bosta skupaj vzgajala otroka, saj bosta živela tako blizu drug drugega." Nekdanji par ima dva otroka – devetletno Vivian in 12-letnega Benjamina, Brady pa ima iz prejšnje zveze še 15-letnega sina Jacka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Gisele je prejšnji mesec potrdila govorice o ločitvi, ki so že nekaj časa odmevale v javnosti. "Z veliko hvaležnostjo za čas, ki sva ga preživela, sva se s Tomom sporazumno ločila. Moja prioriteta so vedno bili otroci, ki jih imam rada z vsem svojim srcem. Še naprej jih bova skupaj vzgajala in jim dajala ljubezen, oskrbo in pozornost, ki jo potrebujejo," je zapisala v zgodbi na Instagramu in dodala, da je bila odločitev sporazumna.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Patiana
11. 11. 2022 14.13
+2
Tako mlada, tako lepa, tako bogata ...pa vendar tako enaka kot vsi ostali.
Slovenec1973
11. 11. 2022 16.13
-2