Tuja scena

Gisele Bündchen ločitev od Toma Bradyja primerjala s smrtjo in ponovnim rojstvom

Los Angeles, 02. 04. 2023 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Gisele Bündchen in Tom Brady sta se sicer ločila že oktobra 2022, a njuna ločitev še vedno marsikoga razburja, saj se je zgodila nenadoma in nepričakovano. Prav zato je manekenka o tej temi ponovno spregovorila v nedavnem intervjuju za revijo Vanity Fair, kjer je pojasnila, da za njuno ločitev ni bila kriva le športnikova odločitev, da se vrne na zelenice, čeprav je napovedal upokojitev.

Gisele Bündchen je nedavno znova spregovorila o razhodu s sedaj že nekdanjim možem Tomom Bradyjem. 42-letna manekenka je ločitev primerjala s s smrtjo in nato ponovnim rojstvom, dodala pa je, da so mediji njun razhod napačno prikazali, dejstvo, da sta se ločila, ker se je Brady odločil nadaljevati kariero, čeprav je že napovedal upokojitev, pa je po njenih besedah preprosto – laž.

Gisele je njuno ločitev primerjala s smrtjo in ponovnim rojstvom.
Gisele je njuno ločitev primerjala s smrtjo in ponovnim rojstvom. FOTO: Profimedia

"Več let je potrebnih, da pride do nečesa takega," je povedala publikaciji in dodala, da je ideja, da sta se z Bradyjem razšla zaradi njegove kariere, najbolj neumna stvar, kar jih je slišala. "Vedno sem ga vzpodbujala in to bom še naprej počela. Če obstaja ena oseba, za katero želim, da je najsrečnejša na svetu, verjemite mi, je to prav on. Želim mu, da uspe in doseže vse. Privoščim mu, da se mu uresničijo vse želje. To si želim iz dna srca," je povedala.

Manekenka, ki ima s športnikom dva otroka, je dodala, da njenega zakona in tudi njegovega konca ni tako enostavno pojasniti. "Vse, kar je bilo povedano, je le delček veliko večje zgodbe. Ni vse tako črno-belo," je dejala in pojasnila: "Včasih skupaj rasteš, včasih pa se oddaljiš drug od drugega. Spoznala sva se, ko sem bila stara 26 let, on pa 29. Želela sva si družino in skupnih stvari. Ko pa je preteklo več časa, sva spoznala, da si želiva različnih stvari, zato sva morala sprejeti odločitev. To še ne pomeni, da določene osebe več nimaš rad, to pomeni le, da če želiš ostati pristen in živeti življenje, kot si ga želiš, moraš imeti nekoga, s katerim se lahko srečaš na sredini. Vse to je ples in iskanje ravnotežja."

42-letnica je tako razhod primerjala s smrtjo in ponovnim rojstvom in dodala, da hkrati žaluje tudi za smrtjo njenih sanj, ki se sedaj ne bodo nikoli uresničile: "Težko je, saj si predstavljaš, da bo življenje potekalo na določen način, ti pa si storil vse, kar si lahko. Ko sem bila še otrok, sem verjela v pravljice. Menim, da je čudovito, če lahko verjameš v njih. Zelo sem hvaležna, da sem jaz lahko."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Slavko BabIč
02. 04. 2023 09.43
+2
zabava se s svojim osebnim trenerjem v Dominikanski republiki....kjer je vstala od mrtvih......
Klonraje
02. 04. 2023 09.39
+3
važn da je njegove miljone pokasirala
HUSO BOSS
02. 04. 2023 09.05
+4
A POL JE ŽE BILA NA ONEM SVETU DA DELA TAKO NEUMNE PRIMERJAVE?? 🤦‍♂️
Slavko BabIč
02. 04. 2023 08.39
+3
a tako kot Šakira?
športnik66
02. 04. 2023 08.29
-1
Jeb_ ga, Gisele, kdo ti je kriv...pa sem ti lepo govoril ves čas, da sem jaz tisti pravi zate. :) :):)