Tuja scena

Gisele Bündchen možu: Občudujem tvojo predanost in vse, kar si dosegel

Brasil, 02. 02. 2022 13.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Potem ko se je 44-letni Tom Brady po 22. sezonah in sedmih osvojenih prstanih v ligi NFL uradno upokojil od aktivnega igranja ameriškega nogometa, mu je podporo na družbenih omrežjih izkazala tudi njegova žena Gisele Bündchen. Ta je med drugim zapisala, da je zelo ponosna nanj in da občuduje njegovo predanost.

Gisele Bündchen in Tom Brady
Gisele Bündchen in Tom Brady FOTO: AP

41-letna brazilska manekenka Gisele Bündchen se je oglasila na Instagramu, potem ko je njen mož Tom Brady uradno naznanil, da odhaja v pokoj.

"Kakšna pot, Tom Brady! Ogromno spominov!" je Gisele začela svojo daljšo objavo, ki jo je namenila svojemu možu. "Ko sem te spoznala pred več kot 15 leti, nisem vedela niti ene stvari o nogometu. Toda ko sem navijanja zate in te gledala, kako delaš tisto, kar imaš najraje, sem spoznala to čudovito igro do te mere, da sem resno verjela, da vem več kot sodniki! Vedno smo imeli poseben seznam pesmi šampionov za vsako vožnjo na naši poti na tekmo. Kot družina smo vedno molili zate, te slavili in podpirali na vsaki tekmi, se veselili za vsako zmago in trpeli ob vsakem porazu," je zapisala.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Tako zelo sem ponosna nate in na vse, kar si moral v teh letih fizično in čustveno premagati. Občudujem tvojo predanost in vse, kar si dosegel. Rad imaš to, kar počneš, in za seboj puščaš zapuščino, ki je lep zgled za prihodnje generacije. Si najbolj predana, osredotočena in psihično trda oseba, kar sem jih kdaj srečala. V preteklih letih se nikoli nisi pritoževal nad vsemi modricami, bolečinami. Kar naprej si se osredotočal na svoj cilj, da bi šel tja ven in bil najboljši vodja vsem svojim soigralcem," je nadaljevala Gisele.

"Vem, kako navdušen si nad naslednjim poglavjem svojega življenja. Gledati te, kako trdo delaš v svoji nogometni karieri, in videti to predanost, ki jo zdaj vlagaš v vsa svoja nova prizadevanja, je neverjetno navdihujoče. Nič ni, česar ne moreš doseči. Vedno sem bila tukaj zate, to veš, in tako kot ti sem navdušena nad tem, kaj prinaša prihodnost! Besede ne morejo izraziti, kako hvaležna sem vsem, ki že toliko let tako močno podpirajo mojega moža in najino družino. Z vso mojo ljubeznijo, Gisele."

Bündchenova in Brady sta se poročila leta 2009, v zakonu pa se jima je decembra 2009 rodil sin Benjamin, tri leta pozneje pa še hči Vivian. Brady je bil pred tem med letoma 2004 in 2006 v zvezi z Bridget Moynahan, ta pa je svojo nosečnost potrdila, ko sta se s športnikom že razšla. Skupaj imata tako sina Johna Edwarda Thomasa Moynahana, ki ga sicer kličejo kar Jack, najstnik pa bo letos poleti dopolnil 15 let.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BitterTruth
02. 02. 2022 16.16
+1
Tako kot je hokej prezivel gretkzyja, kosarka mja bo tudi football bradyja... sport so navijaci in obozevalci... ne igralci, klubi in agenti
Millady
02. 02. 2022 15.22
+5
Če malenkost predela besedilo ga lahko prebere tud na pogrebu..:))
Angdaia
02. 02. 2022 15.15
-3
Kaj je to sploh prvič slišim!
blef
02. 02. 2022 14.20
+6
Lepa družina.
Mcmrtfg
02. 02. 2022 15.32
+1
MojsterSplinter
02. 02. 2022 14.18
+2
Šokantno - Gisele Bündchen je z možem spregovorila stavek!