Tuja scena

Gisele Bündchen na rdeči preprogi s sestro dvojčico

Brazilija, 23. 05. 2023 13.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Gisele Bündchen se je na rdeči preprogi gala prireditve brazilske dobrodelne organizacije pridružila sestra dvojčica Patricia Bündchen. 42-letnici sta nasmejani in objeti pozirali pred fotografi, to pa je bil eden redkih trenutkov, ko sta se skupaj pojavili v javnosti. Kot je povedala manekenka, sta si sestri zelo blizu in vedno krijeta druga drugi hrbet.

Gisele Bündchen in Patricia Bündchen sta skupaj stopili na rdečo preprogo in očarali. Čeprav se sestri dvojčici le redko pojavljata skupaj v javnosti, pa vedno navdušita. Gisele je za gala prireditev oblekla preprosto belo obleko na eno ramo, ki jo je kombinirala z zelenimi sandali, lase pa je imela spuščene. Njena sestra je nosila obleko z rožnatim potiskom, videz pa je dopolnila z zlatim nakitom.

Gisele Bündchen in Patricia Bündchen sta skupaj stopili na rdečo preprogo.
Gisele Bündchen in Patricia Bündchen sta skupaj stopili na rdečo preprogo. FOTO: Profimedia

Elegantna večerja v Miamiju, ki so se je udeležile zvezdnice, kot je Karlie Kloss, je zbrala skoraj milijon evrov v korist prizadevanj za pogozdovanje v Braziliji, ki je domovina sester Bündchen. "To je bila moja prva gala prireditev, ki se je ne bi mogla udeležiti brez sestre Pati. Zelo sva si blizu in kot veste, sva dvojčici," je za People povedala Gisele in dodala: "Druga drugi zaupava in druga drugi vedno želiva najboljše, kar je neprecenljivo."

Gisele pa se ne zanaša le na sestro dvojčico, saj ima še druge sestre, s katerimi so si prav tako blizu in jih je opisala kot svoje najboljše prijateljice, čeprav se občasno tudi sprejo. "Družina nam daje temelje, so naši najboljši učitelji in nam pomagajo postati to, kar smo," je še povedala o družini.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ob Patricii, ki je zaposlena kot poslovna partnerica Giselinega podjetja v Braziliji, ima še manekenka še 48-letno sestro Raquel, 46-letno Grazielo, 40-letno Gabrielo in 34-letno Rafaelo.  

"Čas, ki ga lahko preživim z družino, je super. Še posebej lepo mi je opazovati odraščajoče otroke, ki preživljajo čas z bratranci in sestričnami," je razkrila in ob tem omenila 13-letnega sina Benjamina in 10-letno hčer Vivian, ki ju ima z nekdanjim možem Tomom Bradyjem. "Veselim se, da bom kmalu znova obiskala Brazilijo, kjer bom spoznala dojenčka sestre Fafi, Gabi pa bo otroka dobila poleti," je razkrila.  

Čeprav manekenka le redko objavlja fotografije s svojimi sestrami, pa je naredila izjemo, ko sta s Patricio julija 2020 dopolnili 40 let. Takrat je na Instagramu zapisala: "Danes s Pati praznujeva štiri desetletja življenja na tem neverjetnem planetu. Kako srečna sem, da sem bila rojena skupaj s svojo dvojčico in najboljšo prijateljico. Hvaležna sem za vse ljudi, ki so bili del mojega potovanja."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Posebej se je zahvalila takratnemu soprogu Tomu Bradyju: "Moj mož, moja družina (posebej moja otroka), moji prijatelji in mnogi drugi, ki jih še nisem uspela spoznati, a ste me skozi ta leta podpirali na moji poti."  

Zakonca Brady-Bündchen sta se razšla leta 2022, ostajata pa v prijateljskih odnosih in si delita skrbništvo nad njunima otrokoma. 45-letni športnik se je nekaj mesecev po njuni ločitvi odločil za še en velik korak: na klin je obesil dres in se upokojil.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Želko Kacin
23. 05. 2023 15.03
naj rakija tvoj poljub sladi
el capitano
23. 05. 2023 15.01
-4
Kdo pa so te osebe ,se oproščam jih ne poznam ,ker ne anglosaksonski medijski ljudje ne zanimajo .
Maxx365
23. 05. 2023 17.01
+2
Zelo smo lahko veseli, da svoje frustracije deliš z nami.