Tuja scena

Gisele Bündchen po ločitvi prvič na naslovnici revije Vogue

Los Angeles, 23. 02. 2023 17.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Manekenka Gisele Bündchen je le nekaj mesecev po ločitvi od Toma Bradyja ponovno v polnem delovnem zagonu. Manekenka se je pojavila na marčevski naslovnici revije Vogue Italia, kjer je presenetila z drznim in predvsem neprepoznavnim videzom v rdeči obleki, z rdečimi lasmi, nohti in ustnicami v enaki barvi.

Gisele Bündchen je ponovno dekle z naslovnice. 42-letni supermodel krasi zadnjo naslovnico revije Vogue in se tako vrača v modne vode po ločitvi od igralca ameriškega nogometa Toma Bradyja. Še pred njuno ločitvijo so zakrožile govorice, da naj bi bil glavni razlog za to Bradyjeva odločitev, da se po napovedani upokojitvi vrne na zelenice, s tem pa ponovno onemogočil ženino nadaljevanje kariere.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnica na naslovnici revije nosi rdečo obleko modne hiše Valentino, na glavi pa ima lasuljo v enaki barvi. Rdeče obarvane pa ima tudi ustnice, obrvi in nohte. V reviji je predstavljenih še več njenih fotografij, na katerih pa Gisele ni prav nič manj drzna. Na eni ima platinastega paža, ki ga kombinira z modro obleko z metuljčkom modnega oblikovalca Thoma Browna, obleko in top v črni barvi oblikovalca Ludovica de Saint Sernina in trenčkot modne hiše Givenchy.

Njen zakon s Tomom Bradyjem se je uradno zaključil oktobra, dokumente pa je podpisal sodnik na Floridi. V njih je navedeno, da zvezdnika nista več poročena, saj je njun zakon 'nepopravljivo zlomljen'. Zvezdnika sta tistega dne podala tudi skupno izjavo za javnost, v kateri sta potrdila govorice, da sta se razšla.  

"V zadnjih dneh sva z ženo po 13 letih zaključila postopek ločitve. Do te odločitve sva prišla skupaj in v prijateljskih odnosih. Hvaležna sva za čas, ki sva ga preživela skupaj, ta čas pa je za naju, tako kot za vsak par, ki gre skozi to, težek in boleč. Drug drugemu želiva le najboljše v novih poglavjih življenja," je takrat na družbenem omrežju zapisal 45-letni Brady.

In čeprav se je športnik v mesecih po ločitvi spopadal z vzponi in padci svoje kariere in februarja, leto po tem, ko je prvič sporočil, da se bo upokojil, zares to tudi storil. Med tem, ko se je njen nekdanji mož spopadal s kariernimi izzivi, pa je manekenka ponovno uspešno zakorakala v modne vode.

Kljub temu, da se je njun zakon končal, pa naj bi ostala 42-letna manekenka in 45-letni športnik še vedno v dobrih odnosih, delita pa si skrbništvo nad svojima otrokoma, 10-letno Vivian in 13-letnim Benjaminom. Nek vir blizu Bündchenove je za revijo People dejal: "Gisele nadaljuje s svojim življenjem, Tomu pa želi samo dobro pri tem, za kar se bo odločil, da bo počel v prihodnosti."

 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

G. Papež
23. 02. 2023 19.03
Mnnnnnmmm
23. 02. 2023 19.01
+1
Abica
23. 02. 2023 18.43
+7
Meni grozna slika
Yan191210
23. 02. 2023 18.18
-1
PegySue
23. 02. 2023 17.56
+4
Odločam se med komentarjema,"sem mislila,da je Gisele ženska in "nisem vedela,da ima Vogue,posebne izdaje tudi za transpolne osebe. Da nebi izgledalo,da sem nestrpna,sem se odločila za prvega.... ;)