Tuja scena

Gisele Bündchen Tomu Bradyju ob vnovični upokojitvi: Želim ti vse najboljše

Los Angeles, 02. 02. 2023 10.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tom Brady je leto dni po tem, ko je prvič sporočil, da se bo upokojil, znova sporočil isto novico. Čeprav se je minulo leto vrnil na zelenice, naj bi bila tokratna upokojitev dokončna, a za njegov zakon z manekenko Gisele Bündchen je že prepozno. Zvezdnika naj bi se prav zaradi njegove odločitve, da bo vendarle nadaljeval kariero, ločila, sedaj že nekdanja žena pa mu je vendarle zaželela vse dobro v novem življenjskem poglavju.

"Želim ti le vse najboljše v tem novem poglavju tvojega življenja," je pod objavo Toma Bradyja o upokojitvi zapisala njegova nekdanja žena Gisele Bündchen. Da ga je pri njegovi odločitvi podprla, ni nikakršno presenečenje, saj si je prav tega želela že pred letom dni, ko je prvič sporočil novico, ko je svojo odločitev spremenil, pa naj bi se nekdanja zakonca močno sprla, kar je vodilo tudi do ločitve.

Tom Brady je znova sporočil, da se bo upokojil.
Tom Brady je znova sporočil, da se bo upokojil. FOTO: Instagram

"Zaradi njegove odločitve, da se bo vrnil v ligo NFL, so nastale težave v njunem zakonu. Gisele je bila vedno tista, ki se je posvečala otrokom," je pred časom za Page Six povedal vir blizu nekdanjega para. "Strinjala sta se, da se bo on upokojil in se posvetil družini, nato pa si je premislil," je še dodal vir.

Nekdanji par težav ni uspel zgladiti, oktobra 2022 pa sta potrdila govorice, da sta se razšla, takrat pa že tudi uradno ločila. Njun zakon se je tako po 13 skupnih letih zaključil. Zvezdnika sta se ob ločitvi dogovorila, da bosta imela deljeno skrbništvo nad svojima otrokoma, 13-letnim Benjaminom in 10-letno Vivian.

Tom Brady je ob novici o upokojitvi delil fotografiji z nekdnajima partnerkama in otroci.
Tom Brady je ob novici o upokojitvi delil fotografiji z nekdnajima partnerkama in otroci. FOTO: Instagram

Brady je takoj po objavi novice, da se tokrat res umika iz zelenic, na družbenem omrežju objavil fotografiji s svojima nekdanjima partnerkama in otroki. Čeprav Gisele Bündchen in Bridget Moynahan ni omenjal po imenu, se je v svoji izjavi pošalil, da je svoj zelo čustveni govor uporabil že ob lanskoletni objavi novice o upokojitvi, hkrati pa se je zahvalil oboževalcem, da so podpirali njega in njegovo družino.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Hvala vsakemu izmed vas, da ste podpirali mene, mojo družino, prijatelje, soigralce in moje tekmece. Hvala, da ste mi omogočili, da sem lahko živel svoje sanje. Niti ene stvari ne bi spremenil," se je zahvalil športnik.


KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

User1421764
02. 02. 2023 13.47
+1
Prava gizela 😋
slovenc59
02. 02. 2023 13.11
+1
No zdej pa že nehita vidva dva...! Sprčita se nazaj skupaj in nas nehajta utrujat !