TUJA SCENA

Glamurozna Salma Hayek po podelitvi oskarjev 'napadla' sendvič

Los Angeles, 14.03.2023, 17:29 | Posodobljeno pred 9 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Salma Hayek ne skriva, da je kljub zvezdniškemu statusu tudi ona samo človek. Priljubljena igralka, ki je s svojo glamuroznostjo navduševala na letošnji podelitvi oskarjev, je bila po dogodku zelo lačna. Celo tako zelo, da si ni uspela sleči večerne obleke, preden je napadla sendvič. Posnetek je 56-letnica objavila na svojem Instagramu in s tem nasmejala oboževalce ter stanovske kolege.

"Vesela sem, da sem glamurozna, ampak nekatere stvari so na prvem mestu," je ob videu, ki ga je objavila na svojem Instagramu, zapisala Salma Hayek. Priljubljena igralka, ki sicer slovi po svoji preprostosti in nič kaj zvezdniškem obnašanju, je z omenjenimi besedami opisala situacijo, v kateri se je znašla ob prihodu domov po podelitvi oskarjev.  

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

56-letnica, ki je na dogodku navduševala s svojo glamuroznostjo v dolgi večerni obleki, je bila več kot očitno zelo lačna, ko se je vrnila domov. Še preden je uspela sleči obleko, je že napadla sendvič in po kuhinji paradirala z odpeto zadrgo na hrbtu. Očitno zvezdnica na dogodku ni imela časa, da bi si privoščila kaj za prigrizniti, zato si je privoščila polnočno malico. "Pričakovanja proti resničnosti," pa se je ob objavi posnetka pošalila njena prijateljica.  

PREBERI ŠE
Kaj so zvezde oblekle na najpomembnejšo noč v Hollywoodu?

Salmina objava je močno nasmejala njene oboževalce in stanovske kolege, kar so nekateri zapisali v komentar pod videom. "Obožujem te," je zapisala novinarka Katie Couric, igralec Antonio Banderas pa je pod video prilepil emojije, ki jokajo od smeha. Nekateri od oboževalcev so se z igralko celo poistovetili. "Salma je pokazala, kako smo videti ženske, ko se vrnemo iz zabave," je komentirala ena, druga pa se je strinjala, da je igralka ena izmed njih. V komentarjih so oboževalci pohvalili tudi njena hrbet in videz pri 56. letih.

Igralka se je letošnje podelitve oskarjev udeležila s svojo hčerko Valentino.
Igralka se je letošnje podelitve oskarjev udeležila s svojo hčerko Valentino.FOTO: Profimedia

Igralka se je letošnje podelitve oskarjev udeležila s svojo 15-letno hčerko Valentino Palomo Pinault, katere oče je poslovnež François-Henri Pinault. Dami sta se odločili za rdečo barvo oblek. Salmina je bila prekrita z bleščicami, Valentinina pa ne. Prav tako sta obe izbrali pričesko z rahlo skodranimi lasmi.  

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.