Tuja scena

Glen Powell pred izidom filma Top Gun: Maverick skoraj bankrotiral

Los Angeles, 24. 05. 2024 09.57 | Posodobljeno pred 21 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec Glen Powell je pred izidom filma Top Gun: Maverick skoraj bankrotiral: "Praznil sem bančni račun." Igralec je za tuj medij spregovoril o finančnem življenju pred slavo, ko so zaradi pandemije njegove finance začele skrbeti celo njegovega računovodjo. Igralec je sedaj v dveh letih po izdaji enega izmed najbolj dobičkonosnih filmov postal pravi zvezdnik, zelo uspešna je bila tudi njegova romantična komedija z naslovom Samo ne ti.

Igralec Glen Powell je skoraj bankrotiral, ko je čakal na izid filma Top Gun: Maverick. "Nikoli nisem zaslužil večje vsote denarja s filmom, vključno s 'Top Gunom', in bančni račun sem izpraznil do te mere, da je moj računovodja pomislil: Ta pandemija ne sme več dolgo trajati," se je iskreno spominjal za Hollywood Reporter. Film bi namreč moral iziti že leta 2019, vendar je bil preložen zaradi pandemije covida-19. Film so sicer želeli izdati na pretočnih platformah, s čimer pa se naj ne bi strinjal glavni igralec Tom Cruise, ki naj bi to ponudbo zavrnil, saj si je želel izid v kinematografih, kljub temu, da so mlajši igralci zaradi tega skoraj bankrotirali.  V kinematografe je tako prišel maja 2022. 

Glen Powell
Glen Powell FOTO: AP

"Tom je že bil Tom; jaz pa sem čakal, da se moje življenje še spremeni," je še dejal. Na koncu je film po vsem svetu zaslužil skoraj milijardo in pol evrov, s čimer je postal drugi najbolj dobičkonosen film leta 2022. Kljub finančnim težavam, ki ga je povzročila zamuda pri filmu, je bila ta vloga zanj prelomna. 

35-letni igralec je decembra 2023 postal še večja hollywoodska zvezda z izdajo romantične komedije Samo ne ti, v kateri je igral s Sydney Sweeney. Vendar bi lahko bil uspeh filma povezan tudi s kemijo obeh igralcev, zaradi katere so mnogi verjeli, da se na skrivaj dobivata. Prejšnji mesec je Powell priznal, da se je nagibal k romantičnim tračem o njem in soigralki, ki je zaročena z Jonathanom Davinoofom, da bi pomagal pri promociji filma. "Dve stvari, ki jih moraš prodati pri romantični komediji, sta zabava in kemija," je dejal v intervjuju za New York Times.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.