Tuja scena

Graševa izbranka naslovila neprestane govorice, da je noseča

Zagreb, 04. 01. 2024 09.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Čeprav nerada komentira tovrstno temo, je izbranka pevca Petra Graša naslovila neprestane govorice, da je znova noseča. Govorice o novem naraščaju je nedavno zanikal tudi Grašo.

Hana Huljić je nedavno naslovila neprestane govorice, da je noseča. V intervjuju za revijo InMagazin je dejala, da to temo sicer nerada komentira, saj se javnost obesi na vsako njeno besedo.

Hana Huljić in Petar Grašo
Hana Huljić in Petar Grašo FOTO: Profimedia

"Ne vem več, mislim, da si ljudje samo izmišljujejo, kaj bi lahko danes napisali, da bi bilo zanimivo," je dejala izbranka pevca Petra Graša. Govorice o novem naraščaju je nedavno zanikal tudi Grašo sam. "Ne, ne pričakujeva otroka," je odločno zatrdil in poudaril, da ne pričakujeta otroka.

Hana Huljić in Petar Grašo sta si večno zvestobo obljubila v začetku leta 2022. Splitska poroka enega največjih hrvaških glasbenikov je potekala v ožjem krogu družine in prijateljev, po cerkvenem obredu pa se je zabava nadaljevala v splitski restavraciji, kjer so se gostje veselili pozno v noč. Julija isto leto sta se mladoporočenca razveselila hčerke Albe

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Birba
04. 01. 2024 11.50
-1
Kako se počutiš,ko zagledaš Danijelo,kaj čutiš,ko pokličeš po imenu ALBA. A pomisliš na njo????
brodarko
04. 01. 2024 11.33
+5
Kaj pomeni, da sta naslovila neprestane govorice. Ne vem, kakšen jezik je to.
lcePower
04. 01. 2024 10.21
+4
Odkar je golobizem na oblasti je zelo v uporabi beseda naslavljati in casovnica..dve prazni besedi