Tuja scena

Graševa izbranka o spremembi poročne lokacije: 'Mediji so bili povsod'

Split, 12. 01. 2024 08.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hana Huljić in Petar Grašo sta si večno zvestobo obljubila leta 2022, vse od začetka razmerja pa sta deležna neprestane medijske pozornosti, zaradi katere je bilo Hani izredno težko. Februarja bosta praznovala drugo obletnico poroke, pred njo pa je Graševa izbranka iskreno spregovorila o spominih na začetke razmerja in poroko.

Pevca Petar Grašo in Hana Huljić bosta februarja praznovala dve leti od poroke, ko sta si leta 2022 v Splitu obljubila večno ljubezen in zvestobo. 33-letna glasbenica je pred kratkim utišala govorice, da z možem pričakujeta drugega otroka, pred obletnico pa se je spomnila začetkov razmerja z Grašem in izzivov, ki jih je to prineslo. Ko se je razvedelo, da sta par, so jima bili namreč mediji neprestano za petami. Hani je bilo takrat zelo težko, se je spominjala: "Takrat sva šla sama sebi na živce, sama člankov sploh nisem več brala. Vsi so mislili, da si pozornosti želiva, midva pa sva le čakala, da bi se vse skupaj umirilo."

Hana Huljić in Petar Grašo
Hana Huljić in Petar Grašo FOTO: Profimedia

Prav zaradi medijskega pritiska sta morala spremeniti tudi kraj poroke. Sama poroka je bila načrtovana skrivnostno, želela sta si, da javnost ne bi izvedela za datum in kraj pred začetkom ceremonije, a se to na koncu ni izšlo. "Zamislila sva si, da se bova do cerkve sprehodila, a je bilo to praktično neizvedljivo. Ko so mediji izvedeli, kje se bova poročila, sva zamenjala tudi cerkev, a seveda ni pomagalo. Novinarji so nama sledili vse do hiše, bili za petami na vsakem koraku. Še danes mi ni jasno, kako so sploh izvedeli točen datum najine poroke, ki ga nisva zaupala nikomur. To je vedel samo ožji krog najinih najbližjih," je pojasnila Graševa izbranka. Fotografije njune poroke so se razširile na družbenih omrežjih prej kot tiste uradne, je še dodala Hana. A to ju tistega dne ni razburilo, ostala sta sproščena.

Petar Grašo in Hana Huljić
Petar Grašo in Hana Huljić FOTO: Profimedia

Nekaj mesecev po poroki sta dobila zakonca tudi prvega otroka, hčer Albo. Hana je razkrila, da gre 47-letnemu očetu starševstvo dobro od rok. "Edini je, ki mu Alba v trenutku zaspi na prsih. Je mož in oče, kakršnega bi si želel vsak," je priznala glasbenica. "Vidim, da je po Petru podedovala veliko količino pozitivne energije. Hkrati pa je nežna, s primesjo dalmatinskega kljubovanja," je odgovorila mlada mamica na vprašanje, po kom se je vrgla Alba in čigave lastnosti je prevzela. Na vprašanje, ali si želita še enega otroka, pa je Hana dejala, da bi bilo to lepo.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

esteller
12. 01. 2024 12.18
#teamdanijela
Kritik1900
12. 01. 2024 12.09
Jst sm mislu, da se bo s tipom poroču
jazpamislimtako
12. 01. 2024 11.05
+4
Kako se lahko poročiš z otrokom ? Otrokom svojega najboljšega prijatelja ? Gledaš otoka kako raste...
ii
12. 01. 2024 10.33
+1
Sposobnim ni potrebno reklame, sploh pa ne v Sloveniji. Ali res moramo te iste face neprestano gledati na 24 ur?
Malo_sutra
12. 01. 2024 10.25
+4
Hana nista spet tok pomembna kokr si misliš…
Malo_sutra
12. 01. 2024 10.26
+5
kdo bo sledil nekemu pjevaču ki ima en hit, noro
jazpamislimtako
12. 01. 2024 11.06
+1
Franci123
12. 01. 2024 09.56
+3
Če bi namesto Graša vzela sosedovega Hasota teh problemov ne bi imela