Tuja scena

Gwen Stefani se je potegovala za vlogo v filmu Gospod in gospa Smith

Los Angeles, 08. 04. 2022 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Gwen Stefani je v pogovorni oddaji voditeljici Ellen DeGeneres povedala, da jo je Angleina Jolie premagala na avdiciji. Potegovale sta se za vlogo v filmu Gospod in gospa Smith, ki je kasneje Angelini življenje obrnila na glavo. Tam je namreč spoznala sedaj že nekdanjega moža Brada Pitta.

Gwen Stefani je gostovala v oddaji Ellen.
Gwen Stefani je gostovala v oddaji Ellen. FOTO: Profimedia

Pevka Gwen Stefani je gostovala v pogovorni oddaji Ellen, kjer jo je voditeljica vprašala, v katerem filmu ni dobila vloge. "Gospod in gospa Smith, Angelina me je premagala," je izstrelila zvezdnica. 

Akcijska komedija, v kateri je želela nastopiti, je prišla v kinematografe leta 2005 in požela veliko uspeha. Glavna ženska vloga prvotno ni bila namenjena Angelini, ampak Nicole Kidman, ki je nastop v filmu odpovedala, ker je bila zaposlena s snemanjem filma Stepfordske ženske.

Angleina in Brad sta nastopila v akcijskem filmu Gospod in gospa Smith.
Angleina in Brad sta nastopila v akcijskem filmu Gospod in gospa Smith. FOTO: Profimedia

Gwen je v preteklosti že razkrila, da ji je vloga gospe Smith za las ušla. "Mislim, da sem jo skoraj dobila. Šla sem na številne avdicije. Bilo je zelo tekmovalno in želela sem si igrati, ampak še bolj sem želela delati glasbo," je pred nekaj leti dejala Howardu Sternu, podobno pa je povedala tudi za revijo Vouge: "Bilo je med mano in Angelino in rekla sem si: 'Tukaj imam možnost.' Zdi se mi, da je igralstvo res nekaj, kar bi lahko počela. Kadar koli sem igrala, sem imela uspešen trenutek, je kot nastopanje." Igralska kariera Gwen se kasneje nikoli ni zares zagnala, imela je zgolj manjše vloge v nekaj serijah, leta 2016 pa je posodila svoj glas v animiranem filmu Troli.

Angelina in Brad, ki sta v filmu Gospod in gospa Smith zaigrala glavni vlogi, sta se spoznala med snemanjem, a je bil Brad takrat še poročen z Jennifer Aniston. Po razhodu se je začel sestajati z Angelino in s tem sprožil govorice, da je bil razlog njegovega razhoda z zvezdnico Prijateljev nezvestoba.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bohinj je zakon
08. 04. 2022 10.50
+1
Gwen? Še zmeraj bomba.
User2243757
08. 04. 2022 10.39
-2
nategovala se je...
juventina10
08. 04. 2022 10.31
+0
TUdi jaz si ne predstavljam nicole,pa tudi ne gwen,je kar bila usojena angelini.vprašanje pa je,kako bi se odvrtela zasebna življenja akterjev.
PegySue
08. 04. 2022 08.12
+3
Ne predstavljam si Kidmanove v tej vlogi,Gwen pa menim,da bi jo odigrala bolje od Angeline. Slednja je ena redkih,če ne edina oskarjevka,ki v mojih očeh ni dobra v vlogi igralke. Sem mnenja,da je vloge dobivala zaradi slavnega očeta in dobrega izgleda,ne pa zaradi talenta.
jazpatipažidanamarela
08. 04. 2022 09.07
+2